Odoo + afbeelding en tekst

#getitdone


In4care ondersteunt innovatieve oplossingen die (potentieel) een impact hebben in de zorg- en welzijnssector. Initiatieven uit start-ups, bedrijven en organisaties kunnen een zorgproeftuin vinden (Happy Aging), en initiatieven ontstaan op de werkvloer kunnen extra ondersteuning krijgen via de projectoproep (Zorgvinding. )

Bedrijfs- of zorgleden krijgen een korting aangeboden om een zorgproeftuin op te zetten. Deelname aan de Zorgvinding is voorbehouden aan onze zorg -en welzijnsleden.  Wil je ondersteuning voor het realiseren van een zorginnovatie, wordt dan nu lid.


WORD LID

DE ZORGPROEFTUIN

Happy Aging faciliteert met de zorgproeftuin een interactieve, real lifetestomgeving  voor bedrijven en (zorg)organisaties. Het brengt bedrijven,  zorgorganisaties, kennisinstellingen, eindgebruikers en internationale  partners samen om een antwoord te vinden op de huidige en toekomstige  noden in de zorg.  

Een idee, prototype of dienst is maar zoveel waard als de waardering van de  eindgebruiker. Daarom plaatst de Happy Aging proeftuin de eindgebruiker  centraal. Samen met patiënten, mantelzorgers en/of zorgverleners kan men  een idee creëren, het prototype uittesten, en het commercieel model af toetsen.

Odoo • Tekst en afbeelding
Odoo • Tekst en afbeelding

Gebruikersgerichte zorginnovaties worden zo sneller gerealiseerd en kwaliteitsvoller geïmplementeerd op de zorgwerkvloer. in4care neemt met deze zorgproeftuin  zowel deel aan lokale projecten als aan verschillende internationale  projecten. Sinds de start van de Happy aging zorgproeftuin zijn al tal van  projecten uitgetest, gaande van innovatieve oplossingen voor hartziektes,  therapietrouw, mobiliteit, valdetectie, incontinentie, slaapapneu, tremor,  dementie, boodschappen doen, en vele anderen.

Heb je zelf een zorginnovatie die je in een real-life setting wenst te testen,  contacteer ons dan via onderstaand formulier.

DE ZORGVINDING

De Zorgvinding is een jaarlijkse wedstrijd die innovatieve oplossingen vanuit de zorg begeleid en financieel ondersteunt. Op deze manier kunnen de innovaties die ontwikkeld zijn voor en door ‘zorghelden’ breder geïmplementeerd worden op de werkvloer en duurzaam verankerd in de sector.

Elk zorglid kan één of meerdere innovatieve oplossingen indienen die  de zorg beter, efficiënter en menselijker maken.  Het is belangrijk dat zorgvindingen een draagvlak in en impact hebben op de zorgsector in Vlaanderen & Brussel. Het is daarom wenselijk dat deze Zorgvindingen - met deze betrokkenheid van in4care - niet alleen haalbaar maar ook schaalbaar kunnen zijn.

Laureaten van de Zorgvinding worden bekend gemaakt op het jaarlijkse zorgfestival Inspire Health & Care. Daar ontvangen de winnaars een financiële impuls die kan oplopen tot 10.000 EURO. Daarna kan men ook genieten van een volle dag coaching, opgezet in samenwerking met VLAIO, Bluehealth Innovation Center & imec istart. Tenslotte stelt in4care de eigen TV opname studio ter beschikking aan de laureaten om er infosessies of webinars in te blikken voor hun Zorgvinding.

 Inschrijvingen worden jaarlijkse opgestart in de maand september.  Schrijf je in op onze nieuwsbrief onderaan deze pagina om tijdig verwittigd te worden. 

Ontdek hier alle laureaten van afgelopen jaren. 

ONTDEK MEER