Odoo + afbeelding en tekst

Sinds 2020 investeert In4care via haar dochteronderneming BC10 BV in het BlueHealth Innovation Fund (BHIF).  Op deze manier wil In4care innovatieve oplossingen van start-ups dichter bij de realisatie van hun oplossing brengen. Met als uiteindelijke doel om deze te introduceren en implementeren in het In4care netwerk van zorg -en welzijnsleden. Ook op deze manier realiseren samen de zorg van de toekomst. Andere investeerders in het BHIF zijn UCB, Universitair Ziekenhuis Antwerpen (UZA), en Cronos Group. 


Hieronder kan je een lijst vinden start-ups waar In4care via het fonds heeft in geïnvesteerd. Jaarlijks investeren we in een 5-tal bedrijven.
Odoo + afbeelding en tekst


Abelcare wil de patiënt centraal zetten in het lab-testing proces. Ze ontwikkelden een platform dat het testproces gemakkelijk, digitaal en toegankelijk maakt voor iedereen. Nu bieden ze testen aan voor SOA en Covid-19 antistoffen. 

Odoo + afbeelding en tekst


BloomUp helpt je mentaal sterker worden. In enkele klikken verbinden we je veilig en snel met een erkende online psycholoog of psychotherapeut.

Odoo + afbeelding en tekst


ClickCare koppelt zelfstandandige zorgverleners snel en efficiënt aan zorgvragers ( ziekenhuizen, wzc, huisartsenpraktijken, evenementen bureaus of andere zorgorganisaties).

Odoo + afbeelding en tekst


HippoCreates heeft een medisch toestel ontwikkeld dat compleet autonoom en uiterst accuraat een allergietest kan afnemen - geen vervelende en dure bloedname of een manuele en arbeidsintensieve huidpriktest meer. 

Odoo + afbeelding en tekst


Kwarts ontwikkelt met A-inside een AI-platform dat life science-bedrijven helpt om hun relaties met zorgverleners te verbeteren, door proactief in te spelen op hun noden en online/offline communicatievoorkeuren. 

Odoo + afbeelding en tekst


Nutrinomics is een HealthTech bedrijf met een missie: het verbeteren van de levenskwaliteit en het verminderen van symptomen van mensen met een chronische ziekte en dit door middel van wetenschap, data en voeding.

Odoo + afbeelding en tekst


Soulcenter is een betrokkenheidsplatform, ontworpen om bewoners, medewerkers, families en vrijwilligers dichter bij mekaar te brengen. Soulcenter legt de focus op geluk, op de persoonlijke verhalen van de bewoners.

Odoo + afbeelding en tekst


TelePHON.digital biedt de eerste medisch gecertificeerde logopedieapp aan in België. Mensen die kampen met spraak- en slikproblemen kunnen via de app nagaan of er nood is aan een medische behandeling en, indien zo, online opgevolgd worden door een specialist.