in4care is een ledenorganisatie die zijn oorsprong en bestaansreden vindt in de zorg.  Alle activiteiten zijn dan ook steeds gericht op het realiseren van innovaties in zorg en welzijn. Als ledenorganisatie brengen we hiervoor mensen uit de zorgsector, start-up-community en bedrijfswereld samen in een actief netwerk van gepassioneerde mensen en organisaties die de zorg van morgen willen helpen verbeteren.

WORD NU LID

ZORGACTOREN

Organisaties en hulpverleners die rechtstreeks met zorggebruikers in contact komen.

MEER INFO

START-UPS

Startende of jonge bedrijven met de ambitie zorg te verbeteren met hun product of dienst. 

MEER INFO

BEDRIJVEN

Bedrijven die producten of diensten leveren aan zorgleden. 
                                                                                

MEER INFO

 Lid worden kan mits betaling van het jaarlijkse lidgeld, zoals hieronder aangegeven per type lid. De helft van het lidgeld is steeds een instapkost.  Hiermee wordt de basiswerking van in4care bekostigd. De andere helft wordt teruggegeven in de vorm van “vouchers” ter waarde van 100 euro. Deze vouchers worden gebruikt om deel te nemen aan alle relevante evenementen, opleidingen, matchmaking of ondersteuning die in4care aanbiedt.

ZORGACTOREN

lidgelden variëren naar gelang het type zorginstelling. Eénmaal lid word je beschouwd als een “Innovator” en kan je genieten van de evenementen, opleidingen, matchmaking en ondersteuningen die in4care aanbiedt. Om deel te nemen aan deze activiteiten maak je gebruik van de vouchers die bekomen zijn. 

INNOVATOR

Universitaire ziekenhuizen  
Algemene ziekenhuizen  
Revalidatie centra


€ 2.600 / jaar  (incl BTW)

13 vouchers

INNOVATOR

Psychiatrische centra
Thuiszorg


€ 2.600 / jaar (incl BTW)

13 vouchers

INNOVATOR

Alle Overige€ 2.600 / jaar (incl BTW)

13 vouchers

Twijfel je nog of in4care wel iets voor jouw zorginstelling is? Dan kan je  éénmalig  opteren om het eerste jaar lid te worden aan een verlaagd tarief. Als “ Explorer ” kan je dan gedurende maximum één jaar enkele activiteiten ontdekken met de beschikbare vouchers in dit pakket.

EXPLORER

Universitaire ziekenhuizen  
Algemene ziekenhuizen  
Revalidatie centra


€ 1.200  (incl BTW)

6 vouchers

EXPLORER

Psychiatrische centra  
Thuiszorg


€ 600  (incl BTW)

3 vouchers

EXPLORER

Alle Overige€ 600  (incl BTW)

1 voucher


Is je als zorginstelling zelf al behoorlijk innovatief? Dan word je door ons beschouwd als een echte “ Transformer ” van de zorg. Ook voor deze leden voorziet in4care een voldoende interessant aanbod aan gevorderde activiteiten. Deze activiteiten worden afzonderlijk betaald per deelname aan de activiteit.


VERTEL MIJ MEER


START-UPS


Als start-up in de zorg is het belangrijk om deel uit te maken van een zorgnetwerk, om zo in relatie met zorgactoren te kunt groeien. Tijdens evenementen en door de formele en informele matchmaking brengt in4care de start-ups in contact met zorginstellingen die geïnteresseerd zijn in innovatieve oplossingen. Ook kunnen start-ups ondersteuning vinden bij (het netwerk van) in4care. Zo worden er onder andere legale templates ter beschikking gesteld die helpen bij het opstellen van samenwerkingsovereenkomsten.bekomen zijn. 

START-UP

< 10 werknemers


€ 400 / jaar (excl. BTW)

2 vouchers

START-UP

< 20 werknemers


€ 600 / jaar (excl. BTW)

3 vouchers

START-UP

< 35 werknemers


€ 1.200 / jaar (excl. BTW)

6 vouchers

BEDRIJVEN

Bedrijven die producten en diensten aanbieden aan zorgverleners en zorginstellingen, willen  graag de vinger aan de pols houden of een diepere relatie uitbouwen met de zorgsector.  Misschien is er een opleiding die je wenst te voorzien, beoog je om zorgproeftuin op te zetten  of wil je in de kijker staan op het grootste zorgfestival in België? Deelnemen aan de  activiteiten van in4care plaatst uw bedrijf alvast in het midden van de zorgsector. Wordt  nu lid en maak actief deel uit van het meest innovatieve zorgnetwerk van Vlaanderen. 

BEDRIJF

< 250 mensen


€ 1.800 / jaar (incl BTW)

9 vouchers

BEDRIJF

< 1000 mensen


€ 2.800 / jaar (incl BTW)

14 vouchers

BEDRIJF

> 1000 mensen


€ 4.800 / jaar (incl BTW)

24 vouchers