LID WORDEN VAN IN4CARE?


#GETINSPIRED
#GETCONNECTED
Odoo tekst en afbeelding blok

 

WAT KAN JE VAN IN4CARE VERWACHTEN? 

We zijn heel goed in het bij elkaar brengen van de juiste mensen op het juiste moment (matchmaking). Zorgleden met elkaar, zorgleden met bedrijfsleden (start-ups) om op deze manier te leren van elkaar, innovaties te ontdekken, te verkennen en nieuwe zaken uit te proberen. Afhankelijk van uw noden en wensen doen we dit één op één of in groep (bvb. onze Pilots Tables waar we telkens 5 start-ups in contact brengen met 25 directieleden).

U krijgt op ons In4care Inside platform een eigen pagina waar u zelf uw voorkeuren, wensen, interne contactpersonen kan in opnemen zodat we ook de matchmaking en informatiedoorstroming zo efficiënt mogelijk kunnen laten verlopen. Bekijk hier onze leden-pagina.

In4Care leden kunnen gebruik maken van legal templates om makkelijk en snel samenwerkingsovereenkomsten op te maken tussen de organisatie en start-up/onderneming om zo  de rechten en belangen van alle betrokken partijen te respecteren. Leden hebben toegang tot deze templates via onze shop.

Daarnaast houden we u graag op de hoogte van alles wat met de toekomst van de zorg te maken heeft (Innoveren). Dat doen we digitaal via onze nieuwsbrieven, onze uitzendingen op In4Care TV (coming soon!) én uitwisseling van informatie onder collega’s via ons platform. Daarnaast kan u  de vinger aan de innovatie-pols houden tijdens divers eontbijtsessies en onze 3 grote In4care Events: Nieuwjaarsevent, Summer Event en het In4care Inspire Healthcare Event.

Naast het snel inzicht krijgen in de nieuwste ontwikkelingen zijn onze events een prima gelegenheid om bij te praten met uw collega’s bij een hapje en drankje! Deze en andere events hebben we hier netjes opgelijst. Verder organiseren we bedrijfsbezoeken en studiereizen, alsook verschillende inspiratiesessies.

Maar we brengen ook innovaties op de werkvloer, o.a. door DEBBI, onze Digital Experience Box by In4care, letterlijk een koffer vol innovaties die mensen op de werkvloer kunnen uit proberen om op deze manier de waarde ervan in te schatten en zo ook (eventueel) gericht te kunnen aankopen. En dankzij ons uitgebreid netwerk en partnerships kunnen we u regelmatig erg interessante kortingen aanbieden op diverse producten, diensten en events. Zo ook op onze Happy Aging Zorgpoeftuin, waar u uw oplossing kan testen bij senioren en zo feedback verzamelen, want bovenalles: Innoveren doen we samen, vooral ook met de zorggebruiker!VOOR EEN AANTREKKELIJKE PRIJS! 

 

ZORGLEDEN

 Voor zorgverstrekkers, die rechtstreeks met cliënten, patiënten, bewoners werken. 
Lidgeld per jaar (BTW inclusief)

AZ / UZ 2.600,00 EUR
PZ / PVT / Revalidatiecentra 1.200,00 EUR
CGG, CAW & Beschut Wonen 200,00 EUR
Thuiszorg/hulp 600,00 EUR
Ouderenzorg (SF/AW, WZC, DVC, DC) 600,00 EUR
VAPH 600,00 EUR
Jeugdzorg 200,00 EUR
Kinderopvang 200,00 EUR
Zelfstandige Beroepsbeoefenaar 200,00 EUR
Groepspraktijk 
<10 medewerkers
400,00 EUR
Groepspraktijk  
11-25 medewerkers 
600,00 EUR
Groepspraktijk  
+25 medewerkers 
800,00 EUR
Preventie
200,00 EUR
Andere 200,00 EUR

Meerdere vestigingsplaatsen of initiatieven binnen éénzelfde groep: Contacteer ons om een korting te bekomen.

  BEDRIJFSLEDEN

  Voor leveranciers van diensten en producten aan de zorgverstrekkers.
  Lidgeld per jaar (BTW exclusief)
   < 5 medewerkers
   400,00 EUR
   < 10 medewerkers
   600,00 EUR
   < 50 medewerkers
   1.000,00 EUR
   < 250 medewerkers
   1.400,00 EUR
   < 1000 medewerkers
   2.600,00 EUR
   > 1000 medewerkers
   4.000,00 EUR

   PARTNERS

   Voor organisaties, koepels en kennisinstellingen die waarde creëren voor In4care (en haar leden)
   Lidgeld per jaar (BTW exclusief)
   Partnership 400,00 EUR


     VUL ZELF JE LIDMAATSCHAP IN MET DE INCARE COINS


     We vinden het belangrijk dat elk van onze leden waar krijgt voor zijn (lid)geld. Daarom hebben we als allereerste ledenorganisatie een systeem uitgewerkt waarbij u als lid zelf kan bepalen waar u uw lidgeld voor inzet. Hoe werkt het? 

     De helft van uw lidgeld is een instapkost, daarmee bekostigen wij de basiswerking van In4care. Daar bovenop bieden we een helpdesk aan waarbij we u op weg helpen, informeren en matchen aan de juiste persoon, organisatie, innovatie of wat dan ook. En dat doen we razendsnel. 

     De andere helft van je lidgeld geven we je meteen terug, in de vorm van “coins”. Per €100 lidgeld krijgen onze leden één coin. Die coins kan je inzetten om gebruik te maken van onze gevarieerd aanbod van diensten of aanwezig te zijn op onze events en congressen. Op deze manier kan je voor een zeer beperkt bedrag toch deel uitmaken van onze community, activiteiten en daar ook de vruchten van plukken. Misschien trekt u met uw woonzorgcentrum volop de innovatie-kaart en wil u zeer intensief aanwezig zijn op onze events of gebruik maken van ons aanbod. In dat geval koopt u eenvoudigweg extra coins (€100/stuk). Zo krijgt iedereen waar voor zijn geld of ROL, Return On Lidmaatschap.

     Een lidmaatschap kan op elk moment afgesloten worden en loopt één jaar. Het lidmaatschap wordt nadien automatisch verlengd. Een lidmaatschap opzeggen kan steeds tot 1 maand voor het aflopen van het lidmaatschap, een eenvoudig bericht via mail volstaat.     "Thank you so much for the opportunity and the amazing networking! I learned a lot and it has been a pleasure, as usual,  to work with your team! "


     HEEFT U NOG VRAGEN?

     Misschien kunnen onze instructievideo's u een antwoord geven?

     Aarzel in ieder geval niet ons te contacteren!