Odoo + afbeelding en tekst

#getconnected


Alle in4care-activiteiten bieden deelnemers de kans om op een informele manier interessante bedrijven, start-ups of zorginstellingen te ontmoeten. Daarnaast voorziet in4care ook specifieke activiteiten om in een meer formele setting kennis te maken met zorginstellingen, bedrijven of start-ups.

Voor onze leden bieden wij ook een exclusieve Community App aan om op eenvoudige wijze snel een antwoord te krijgen op uw innovatie-vragen.

Matchmaking is gericht op onze leden uit de zorg, onze start-up-community en bedrijfsleden.  Overweeg je zelf om lid te worden met je instelling of bedrijf? Klik dan hier.


WORD LID

PILOTS TABLES


Pilot tables zijn ontmoetingen waarbij vijf start-ups of bedrijven de mogelijkheid krijgen om in gesprek te gaan met zorginstellingen.

Eerst worden de concepten gedurende vijf minuten gepitched aan de directie van zorginstellingen. Hierna kiezen de zorginstellingen drie  start-ups of bedrijven uit waarmee ze persoonlijk in gesprek willen gaan. tijdens een uitgebreide lunch.

Vind hier alle informatie van vorige edities: start-ups, foto’s, opnames,...


VORIGE EDITIES

Odoo • Tekst en afbeelding

AGENDA - PILOT TABLES

CONVERSATION STARTERS


in4care conversations zijn persoonlijke, beeldbel-gesprekken van 12 minuten tussen mensen die  geïnteresseerd zijn in elkaars professionele vaardigheden of verantwoordelijkheden.  Deze speeddates brengen de leden van het in4care-netwerk sneller en vlotter met elkaar in contact om samen innovaties te realiseren.  Plan uw meetings via het 'conversation starter' platform en breidt uw netwerk uit met interessante profielen.

Odoo • Tekst en afbeelding

AGENDA - CONVERSATION STARTERS

#getconnected

Ben je start-up of zorginstelling met een bepaalde vraag, of wil je in contact komen met innovatieve zorginstellingen?  Heb je als zorginstelling een duidelijke nood, of ben je op zoek naar de juiste start-up of bedrijfsoplossing? Vul onderstaand formulier in, EN wij brengen jou vervolgens in contact met de juiste innovatie- of gesprekspartner.