Odoo + afbeelding en tekst

#getsmarter


In een wereld die in razend tempo verandert, is het ontzettend belangrijk om bij te blijven. Enkel door je kennis up-to-date te houden, kun je immers innoveren. Daarom organiseert in4care regelmatig specifieke opleidingen voor het personeel of de directie van zorginstellingen. Met de DEBBI belevingsbox worden dan weer innovatieve oplossingen op de zorgwerkvloer zelf beleefd. Zo leren medewerkers op een snelle en eenvoudige manier bestaande innovaties kennen.

Enkel onze leden kunnen deze opleidingen volgen of beleving ervaren. Bekijk dus snel hoe je lid kunt worden!  Klik hieronder om meer te weten.


WORD LID

OPLEIDINGEN

BELEVINGEN


De Digital Experience Box By in4care, beter gekend als DEBBI, is een koffer vol met innovaties die onze zorgleden kunnen huren. Op deze manier kan men zorgmedewerkers op een laagdrempelige manier kennis laten maken met innovaties. Door het beleven van deze innovaties kan men leren wat de waarde ervan is, zodat deze eventueel sneller opgenomen worden in de zorginstelling.

Enkel onze leden kunnen deze opleidingen volgen of belevingen ervaren.   Bekijk dus snel hoe je lid kunt worden! Klik hieronder om meer te weten.


WORD LID

Odoo • Tekst en afbeelding


Zorgleden van in4care kunnen de DEBBI belevingsbox voor 1 maand afhuren voor €1.000. Een DEBBI-coach komt bij aflevering alle items uit de koffer toelichten en staat in voor de nodige support. Ontdek hier wat er allemaal te beleven valt met de DEBBI belevingsbox.


DEEL UITMAKEN VAN DEBBI?

Ben je overtuigd dat de leden van in4care nut kunnen hebben van jouw opleiding? 
Denk je dat jouw innovatie deel moet uitmaken van de DEBBI belevingsbox?
Laat ons dan gerust weten wat je kunt aanbieden.