WAVE II van CrossCare 2.0 is geopend
Een unieke kans voor zorg- en welzijnsinnovatoren
13 maart, 2024 door
leen.stulens
| Nog geen reacties

Het CrossCare 2.0-programma ondersteunt innovaties in de Vlaamse en Nederlandse zorg- en welzijnssector. CrossCare 2.0 werkt daarbij met verschillende oproeprondes/WAVES, waarbij organisaties zich  kandidaat kunnen stellen voor financiële en inhoudelijke ondersteuning. 

Vlaamse of Nederlandse KMO's/MKB's die een zorginnovatie ontwikkelen, kunnen in deze tweede oproep (WAVE II) een innovatievoorstel indienen. Zorgproeftuinen, waaronder Happy Aging, coachen en ondersteunen de geselecteerde bedrijven en demonstreren, testen en/of evalueren hun innovaties bij eindgebruikers. De geselecteerde trajecten kunnen aanvullend ook rekenen op een subsidiebedrag tot maximaal 100.000 EUR. 

Ontwikkel jij momenteel een innovatief product gericht op de ruime zorg- en welzijnssector, dan is deze oproep mogelijk interessant voor jou! Meld je aan voor de algemene online infosessie op dinsdag 26 maart 2024 van 15u30-17u om meer te weten te komen of neem contact op met één van de projectleiders van de betrokken zorgproeftuinen. 

Meer informatie en contactgegevens kun je vinden op de gloednieuwe website: www.crosscare.eu


Meer informatie over het project kan je hier terugvinden.leen.stulens
13 maart, 2024
Deel deze post
Archief
Aanmelden om een reactie achter te laten