in4care Community

Welkom

op de In4Care community!

Beste In4Care lid, welkom op dit online interactief forum. Als lid, en met een login, kan u op dit forum :

  • vragen stellen in verband met innovatie in de zorg,

  • andere leden verder helpen,

  • interessante vernieuwende projecten ontdekken,

  • én op de hoogte blijven van diverse events en initiatieven.

Veel plezier ... en aarzel niet ons te contacteren bij eventuele vragen of verzoeken!

Op dit forum kan u vragen stellen in verband met innovatie in de zorg, andere leden verder helpen, interessante vernieuwende projecten ontdekken, én op de hoogte blijven van diverse events en initiatieven.

In4care Inside -  FAQ & regels

Welke soort berichten kan ik hier plaatsen?

Deze community is exclusief voor In4care zorgleden, bedrijfsleden en partners.  

  • U kan vragen stellen en ervaringen delen over nieuwe technologieën, (samenwerkingen met) start-ups, events, ...

  • Aankondigen doen over events en initiatieven

  • Inspirerende artikels delen

  • Zoekertjes plaatsen

Controleer of er al een gelijkaardige vraag bestaat - voordat u ze stelt. U kan vragen zoeken op hun titel of labels.
 Het plaatsen van puur commerciële berichten is niet toegelaten.   

Hoe plaats ik een nieuw bericht?

Klik in de rechterkolom op "Stel een vraag".

Hoe reageer ik op een bericht?

2 mogelijkheden:

  1. Ofwel klikt u op "Beantwoorden". Best voor (langere antwoorden) die opmaak vereisen.

  2. Ofwel klikt u op "Commentaar". Ideaal voor snelle, kortere antwoorden die geen opmaak vereisen.

           Na het plaatsen van het bericht klikt u op "Plaats antwoord

Geïnformeerd blijven?

Klik in de rechterkolom op "Blijf geïnformeerd". U wordt dan per email op de hoogte gehouden.

Gebruik

U stemt ermee in, door uw gebruik van dit forum, dat u geen enkel materiaal zult plaatsen dat vals, lasterlijk, smadelijk, onnauwkeurig, verkeerd, beledigend, vulgair, haatdragend, intimiderend, obsceen, obsceen, profaan, seksueel georiënteerd, bedreigend, inbreuk maakt op iemands privacy, volwassen materiaal of anderszins in strijd is met enig internationaal of Belgisch recht. U stemt er ook mee in geen enkel auteursrechtelijk beschermd materiaal te plaatsen tenzij u eigenaar bent van het auteursrecht of u schriftelijke toestemming hebt van de eigenaar van het auteursrechtelijk beschermde materiaal. Spam, overvloedig berichten, advertenties, kettingbrieven, piramideplannen en verzoeken zijn ook verboden op dit forum.

Verantwoordelijkheid

Merk op dat het onmogelijk is voor het personeel of de eigenaars van dit forum om de geldigheid van functies te bevestigen. Vergeet niet dat we de geplaatste berichten niet actief monitoren en als zodanig niet verantwoordelijk zijn voor de inhoud van de berichten. Wij staan niet in voor de juistheid, volledigheid of bruikbaarheid van de gepresenteerde informatie. De geplaatste berichten geven de meningen van de auteur weer, en niet noodzakelijk de standpunten van dit forum, zijn personeel, zijn dochterondernemingen of de eigenaar van dit forum. Iedereen die vindt dat een bericht verwerpelijk is, wordt aangeraden om een beheerder of moderator van dit forum onmiddellijk te verwittigen. De medewerkers en de eigenaar van dit forum behouden zich het recht voor om binnen een redelijke termijn verwerpelijke inhoud te verwijderen indien zij dit noodzakelijk achten. Dit is een handmatig proces, maar realiseer u zich alstublieft dat het mogelijk is dat bepaalde berichten niet onmiddellijk kunnen worden verwijderd of bewerkt. Dit beleid is ook van toepassing op informatie over ledenprofielen.

U blijft als enige verantwoordelijk voor de inhoud van uw berichten. Bovendien stemt u ermee in om de eigenaars van dit forum, alle gerelateerde websites van dit forum, het personeel en haar dochterondernemingen te vrijwaren en schadeloos te stellen. De eigenaars van dit forum behouden zich ook het recht voor om uw identiteit (of enige andere verwante informatie verzameld over deze dienst) te onthullen in geval van een formele klacht of gerechtelijke actie die voortkomt uit een situatie veroorzaakt door uw gebruik van dit forum.

Doel en werkwijze

Het doel is dan ook om een relevante kennisbasis te creëren die vragen met betrekking tot innovatie in de zorg beantwoordt.

Daarom kunnen vragen en antwoorden door ervaren gebruikers van deze site als wikipagina's worden bewerkt om de algehele kwaliteit van de kennisbasis te verbeteren. Dergelijke privileges worden verleend op basis van het karmaniveau van de gebruiker: naargelang de activiteit op In4care Inside verdien je punten en kan je zo je karma verhogen.

Het doel van deze website is om een relevante kennisbasis te maken die vragen gerelateerd aan Odoo beantwoord.

Daarom kunnen vragen en antwoorden gewijzigd worden zoals wiki pagina's door ervaren gebruikers van deze website om zo de algemene kwaliteit te verbeteren van de kennis en inhoud. Zulke privileges worden toegewezen gebaseerd op het karma niveau: u zal hetzelfde kunnen doen wanneer u karma hoog genoeg is.

Indien deze aanpak voor u niet geschikt is, respecteer de community en gebruik een ander platform.

2 omhoog stemmen, reacties toevoegen
10 omlaag stemmen
10 voeg tekstlink in, upload afbeeldingen
750 uw biografie kan gezien worden als een tooltip
50 verwijder eigen reactie
100 markeer las beledigend, sluit eigen vragen
300 wijzig ieder bericht, bekijk beledigende markeringen
500 accepteer een antwoord
500 verwijder ieder bericht
500 sluit ieder bericht
1.000 verwijder iedere vraag of antwoord