Inspire Healthcare

04-12-2020 08:00 t/m 04-12-2020 17:00 (Europe/Brussels)

Gent, België

29-11-2020
Gratis
29-11-2020
35,00 € 35,00 € 35.0 EUR
02-11-2020
500,00 € 500,00 € 500.0 EUR

De raad van bestuur en alle medewerkers van In4care wil zijn appreciatie tonen aan alle zorghelden, start-ups, ondernemers e.a. die samen de strijd zijn aangegaan in de strijd tegen COVID-19.

Dit doen we o.a. door het  #zorg2021 initiatief maar ook door deze derde editie van het zorginnovatiefestival Inspire Healthcare gratis open te stellen voor de deelnemers. We vragen enkel een bijdrage in de cateringkosten, indien dit gekozen wordt.

Zo willen we niet alleen financieel een steentje bij dragen, maar ook voor de nodige inspiratie  (#getinspired) en contacten (#getconnected) zorgen. Dit zal hopelijk jullie (organisaties) helpen om zich voor te bereiden op de toekomst. Een toekomst die onzeker, onvoorspelbaarder is dan ooit, maar ook met nooit eerder geziene uitdagingen en  mogelijkheden! Samen realiseren we de toekomst van zorg en welzijn!

Het is voor ons momenteel nog onduidelijk onder welke modaliteiten Inspire Healthcare zal kunnen doorgaan. Omdat we echter ook hoopvol willen vooruit kijken zetten we nu de inschrijvingen open voor de eerste 250 deelnemers. Met inachtneming van de strengste voorwaarden op vlak van physical distancing e.a. is dit voor de lokatie een realitisch aantal. qua fysieke bezoekers. Maar we hopen uiteraar dat we tegen september de volle capaciteit van 1000 deelnemers kunnen toelaten.

Opgelet: Standen kunnen door de In4care leden deels of helemaal betaald worden met coins. Dit kan enkel na inloggen! Indien hulp nodig, contacteer ons.

Waar

Flanders Expo Gent
Maaltekouter 1
    9051 Gent
    België

Wanneer

Van 04-12-2020 08:00
Tot 04-12-2020 17:00

Organisator

In4care vzw
+32 16 40 42 79
inside@in4care.be

Sociale stream

Neem deel op Twitter

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan het het gesprek.

Gebruik dit label: #IH

UMBI (BE)

Umbi is een slim digitaal platform waarmee de patient experience bij ambulante consultaties in ziekenhuizen en grote groepspraktijken wordt geoptimaliseerd. Consumenten kunnen vandaag zien hoe laat hun pakje wordt geleverd of waar de koerier zich bevindt met het bestelde afhaalmenu, maar als ze patiënt worden dan worden ze geconfronteerd met lange wachttijden en een gebrek aan informatie en controle. Umbi wil zorginstellingen helpen om hun patiënten een optimale en gepersonaliseerde ervaring aan te bieden, in lijn met de verwachtingen van de moderne "health consumers". Tijdens de pilot table in Gent geef ik graag meer uitleg over hoe ons platform zorgt voor een betere patient experience én tegelijk voor een verhoogde efficiëntie bij de artsen en de medewerkers.

Clinicard (NL)

Een flexibel digitaal zorgplatform om patiënten op afstand te monitoren, informeren en coachen. Het is schaalbaar en daarmee voor veel verschillende klinische domeinen toepasbaar. Het maakt zorg op afstand en zelfregie voor de patiënt mogelijk. De monitoring van de patiënten vindt plaats via Healthcards waarmee verschillende klinische parameters kunnen worden gemeten bijvoorbeeld saturatie, hartslag, pijn score maar ook een PROMS vragenlijst of een foto maken. Met behulp van de Carepath module worden patiënten op het juiste moment in het zorgpad geïnformeerd met artikelen, en video’s. Samen met ingestelde streefwaarden worden patiënten digitaal gecoacht. Indien de resultaten aanleiding zijn, kan een bericht worden gestuurd of is beeldbellen met de patiënt mogelijk.In Nederland wordt het Clinicards platform door diverse academische en perifere centra gebruikt.Kijk voor meer informatie en inspiratie op www.clinicards.info

Intelligent Observations (US)

Intelligent Observation has developed a proprietary technology solution to monitor and manage hand hygiene compliance of healthcare workers that is validated to be more accurate, detailed and scalable than anything ever offered in this effort. Among the first customers for its solution Intelligent Observation includes Johns Hopkins, the though leaders in infection control worldwide and HCA, the largest hospital chain in the US.

Watcherr (BE)

In- & outdoor location tracking. Continuous monitoring, detection (unusual) behavioural patterns, Covid-19 counter measures, insights activities of daily living, improve staff efficiency, in progress to obtain medical certification 

Startup 5

Wordt aangekondigd