Inspire Healthcare

Free ticket
Verkoop eindigt op 29-11-2020
Gratis

Registratie voor een In4care event

Free ticket + Catering
Verkoop eindigt op 29-11-2020
35.0 EUR

Registratie voor een In4care event

Stand
Verkoop eindigt op 02-11-2020
500.0 EUR

Registratie voor een In4care event

De raad van bestuur en alle medewerkers van In4care wil zijn appreciatie tonen aan alle zorghelden, start-ups, ondernemers e.a. die samen de strijd zijn aangegaan in de strijd tegen COVID-19.

Dit doen we o.a. door het  #zorg2021 initiatief maar ook door deze derde editie van het zorginnovatiefestival Inspire Healthcare gratis open te stellen voor de deelnemers. We vragen enkel een bijdrage in de cateringkosten, indien dit gekozen wordt.

Zo willen we niet alleen financieel een steentje bij dragen, maar ook voor de nodige inspiratie  (#getinspired) en contacten (#getconnected) zorgen. Dit zal hopelijk jullie (organisaties) helpen om zich voor te bereiden op de toekomst. Een toekomst die onzeker, onvoorspelbaarder is dan ooit, maar ook met nooit eerder geziene uitdagingen en  mogelijkheden! Samen realiseren we de toekomst van zorg en welzijn!

Het is voor ons momenteel nog onduidelijk onder welke modaliteiten Inspire Healthcare zal kunnen doorgaan. Omdat we echter ook hoopvol willen vooruit kijken zetten we nu de inschrijvingen open voor de eerste 250 deelnemers. Met inachtneming van de strengste voorwaarden op vlak van physical distancing e.a. is dit voor de lokatie een realitisch aantal. qua fysieke bezoekers. Maar we hopen uiteraar dat we tegen september de volle capaciteit van 1000 deelnemers kunnen toelaten.

Opgelet: Standen kunnen door de In4care leden deels of helemaal betaald worden met coins. Dit kan enkel na inloggen! Indien hulp nodig, contacteer ons.

Datum & Tijd
vrijdag

4 december 2020

08:00 17:00 Europe/Brussels
Locatie

Flanders Expo Gent

Maaltekouter 1
9051 Gent
België
--Flanders Expo Gent--
Krijg het adres
Organisator

In4care vzw

+32 16 40 42 79
inside@in4care.be
DEEL

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.

Hashtag: #IH