Inspiratiesessie: Toekomst van de GGZ

Registration for this event is now closed

Inspiratiesessie

De toekomst van de GGZ?

Die realiseren we samen!

Een initiatief van Konnektit & In4care.

De toekomst van de Geestelijke Gezondheidszorg?

Die realiseren we samen!

Aansluitend netwerkmoment & Nieuwjaarsdrink

De (ambulante) geestelijke gezondheidszorg. Iedereen en op alle niveaus onderschrijft het belang. Alleen blijft het akelig stil wanneer het gaat over een (faire) terugbetaling van psychotherapie, maar evenzeer is er bijzonder weinig te lezen en horen over hoe het beroep van bijvoorbeeld psycholoog of psychotherapeut er in de nabije en verre toekomst zou kunnen gaan uit zien.

Nochtans, zowat elke sector heeft de voorbije jaren een gigantische transformatie doorgemaakt, of is daarmee bezig. Denk maar aan de impact van online verkoop en de bol.com en amazons van deze wereld, of aan de opmars van de elektrische (en straks zelfrijdende) auto’s, foto’s nemen (iemand nog een Kodak rond de nek hangen?) of aan de manier waarop we communiceren met elkaar (wie stuurt nog sms-en of is laatst in een telefooncel geweest) of onze reis boeken (Thomas Cook-momentje)?

Het is een illusie om te denken dat ook de gezondheidszorg en in het bijzonder de geestelijke gezondheidszorg niet op dezelfde manier zal onderhevig zijn aan verandering.

Enerzijds omwille van de impact van nieuwe technologieën als artificiële intelligentie en machine learning, chatbots, virtual en augmented reality, humanoïde robots, sensoren en wearables als fitbit,…. Anderzijds omdat andere sectoren als banken, supermarktketens, verzekeringsmaatschappijen,…ook meer en meer hun pijlen richten op de gezondheidszorg.

Tot slot zijn er ook de cliënten die andere verwachtingen hebben en op dezelfde snelle, efficiënte manier bediend of geholpen willen worden én vaak zelf mee aan, het stuur van hun behandeling willen zitten.

Kortom, we kunnen als actie in de geestelijke gezondheidszorg maar beter voorbereid zijn op de toekomst, of beter nog, zelf de toekomst vorm geven!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan naar deze nieuwjaarsbabbel.

Geweldige verhalen hebben personaliteit. Overweeg het vertellen van een geweldig verhaal dat persoonlijkheid geeft. Het schrijven van een verhaal met persoonlijkheid voor potentiële klanten zullen u helpen met het maken van een band met uw relatie. Dit blijkt uit kleine eigenaardigheden zoals woordkeuze of zinnen. Schrijven vanuit uw standpunt gezien, niet uit ervaring van iemand anders.

Geweldige verhalen zijn voor iedereen, ook al zijn ze maar geschreven voor één iemand. Als u probeert te schrijven met een breed algemeen publiek in het achterhoofd, zal uw verhaal onwaar en saai klinken. Het zal niemand interesseren. Schrijf voor één persoon. Als het echt is voor de één, dan is het echt voor de rest.


PROGRAMMA

9u30 ontvangst

10u00 verwelkoming door Sonja Delbeecke, zaakvoerder Konnektit

10u15 de toekomst van de geestelijke gezondheidszorg door Nico De Fauw, CEO In4Care

12u15 knabbel &  babbel & netwerkmoment


PRAKTISCH

BC10, Interleuvenlaan 10, 3001 Heverlee

Er zijn voldoende parkeerplaatsen

Makkelijk te bereiken met openbaar vervoer vanaf station Leuven.
INSCHRIJVEN

*Leden In4care & Konnektit kunnen GRATIS deelnemen en hier inschrijven

Opgelet no show fee van €50.

*Niet-leden betalen €25 en schrijven in via Konnetit

*Standhouders: €250 (slechts 5 plaatsen beschikbaar)

Datum & Tijd
donderdag

30 januari 2020

09:30 13:00 Europe/Brussels
Locatie

BC10 BV

Interleuvenlaan 10
3001 Heverlee
België
invoices@bc10.be
Krijg het adres
Organisator

In4care vzw

+32 470 12 27 37
inside@in4care.be
DEEL

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.

Hashtag: #in4GGZ