Odoo + afbeelding en tekst

Wat is DEBBI?

De Digital Experience Box by In4care. Nico De fauw & Bart Collet leggen het u uit in onderstaande filmpje.

 
 
 
 

DEBBI,  Digital Experience Box By In4care  is letterlijk een koffer vol met technologische e.a. (niet alleen digitale)  innovaties die onze zorgleden kunnen huren. Op deze manier kan men zorgmedewerkers op een laagdrempelige manier kennis laten maken met innovaties en vooral, deze uit proberen (#doen) en ervaren wat de waarde, nut ervan is om dan eventuele nadien deze te implementeren in de organisatie.  


DEBBI is te huur, exclusief voor onze zorgleden. Per maand, voor €1.000. Inclusief een DEBBI-coach die alle items uit de koffer toelicht en voor de nodige support zorgt.

Odoo + afbeelding en tekst

Smartphone

De gsm of smartphone, een cruciaal element in de DEBBI koffer. Deze is immers reeds uitgerust met de nodige apps en geconnecteerd met verschillende innovatieve oplossingen uit de DEBBI-koffer zodat men er snel mee aan de slag kan gaan. Plug & Play. 

Odoo + afbeelding en tekst

Bragi The Dash Pro True

Als James Bond oordopjes zou hebben, dan zouden het deze zijn. De slimme Bragi The Dash Pro is volledig draadloos, waterdicht en de oordopjes houden ook nog eens jouw sportprestaties bij.

Odoo + afbeelding en tekst

Companion Pet Cat

The JOY FOR ALL Companion Pet katten zien eruit, voelen en klinken als echte katten. Deze persoonlijk rijke ervaring kan ouder wordende dierbaren vreugde en comfort brengen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over dierenartsrekeningen. - Ingebouwde sensoren reageren op beweging en aanraking - Realistische, zachte vacht ziet eruit en voelt aan als een echte kat - Katachtige bewegingen en geluiden - VibraPurr klinkt en voelt als echt spinnen.

Odoo + afbeelding en tekst

CRDL

De CRDL (cradle) is een interactief zorginstrument dat aanraking tussen  mensen vertaalt in geluid. Dit maakt nieuw contact mogelijk voor mensen die moeite hebben met communicatie en sociale interactie - zoals mensen die lijden aan dementie, autisme of een verstandelijke beperking- én hun omgeving.

Odoo + afbeelding en tekst

Google home

Google Home is een kleine witte speaker die constant naar je luistert. Door `Ok Google` te roepen activeer je de speaker, waarna je van alles aan de gadget kunt vragen. Deze kleine vriendelijk ogende speaker helpt je een handje met het beantwoorden van vragen en houdt je op de hoogte houdt van belangrijke informatie, nieuws en meer.

Odoo + afbeelding en tekst

Muse Brain Fitness

Meditatie Gemakkelijk Gemaakt. Muse vertaalt jouw hersenactiviteit in de geluiden van het weer die jou begeleiden naar een staat van focus en kalmte. Druk hoofd? Stormachtig weer. Rustige geest? Vredig weer.

Odoo + afbeelding en tekst

Ocolus Go

Met de Oculus Go maak je kennis met VR zonder dat je een zware pc nodig hebt of afhankelijk bent van je smartphone. Als zelfstandige VR bril heeft de Oculus namelijk zijn eigen processor en sensoren aan boord, zodat je met de Go in één keer aan de slag gaat. Met de Oculus Go beschik je over 360 graden head tracking en gebruik je de meegeleverde controller als virtuele aanwijzer. 

Odoo + afbeelding en tekst

My Add On

My Add On pimpt krukken en rolstoelen. Niet alleen om ze mooier te maken, maar ook comfortabeler en handiger in gebruik. En dat doen we telkens adhv universele opzetstukjes (add-ons)

Odoo + afbeelding en tekst

Op stap met de roze bril

Een therapeutisch bordspel waarmee professionals met ouderen in gesprek kunnen gaan over positieve onderwerpen en hun aandacht te vestigen op hun mogelijkheden en krachten. Laureaat van de Zorgvinding 2018. 

Odoo + afbeelding en tekst

Spire

De unieke Health Tag-sensoren van Spire registreren dag en nacht fysiologische gegevens van medische kwaliteit. De Remote Patient Monitoring-service van Spire combineert revolutionaire respiratoire sensortechnologie met bevoegd medisch personeel om veranderingen in de gezondheid van patiënten te identificeren en eerder in te grijpen.

Odoo + afbeelding en tekst

Theomatic

Het aparte bord past op het dienblad. Het dienblad bevat spievormige openingen, waarin alle producten passen en geklemd blijven. Hierdoor kunnen de producten éénhandig geopend worden. Het wegneembaar mes kan alle zakjes van suiker, thee en beleg openenen. Bovendien is de Theomatik stapelbaar voor logistiek gemak.

Odoo + afbeelding en tekst

Withings Bloeddrukmeter

Deze bloeddrukmeter heeft een geïntegreerde hartritme sensor en een digitale stethoscoop die hartklepaandoeningen herkent. Verbind je smartphone met wifi of bluetooth om je resultaten direct af te lezen op de Nokia Health Mate app. Hier worden al je voorgaande resultaten opgeslagen, zodat je alles overzichtelijk meeneemt naar de dokter.

Odoo + afbeelding en tekst

Withings weegschaal

Houd je gezondheid in de gaten met de Withings Body Cardio. Dit doet de personenweegschaal door meer dan alleen je gewicht te meten. Zoals andere geavanceerde weegschalen word je hier ook voorzien van informatie over je vetpercentage, vochtgehalte, botmassa en spiermassa. Al deze gegevens worden naar de Withings Health Mate app gestuurd. Hier kun je doelen instellen en al je gegevens overzichtelijk terugzien.

Odoo + afbeelding en tekst

Withings Pulse HR

Pulse HR is een geavanceerde activiteitstracker waarmee u moeiteloos dagelijkse activiteiten en trainingssessies bijhoudt. Bevat continue hartslag om u te helpen het meeste uit uw trainingen te halen, verbonden gps om uw route in kaart te brengen en automatische slaaptracking met een dagelijkse slaapscore. Bovendien kunt u verbonden blijven met wat belangrijk is met volledig aanpasbare smartphonemeldingen.

Odoo + afbeelding en tekst

Withings Sleep

Sleep Analyzer registreert en berekent uw gezondheidsparameters in realtime om uw slaap te begrijpen en nauwkeurige gezondheidsgegevens te leveren: hartslag, ademhaling, beweging.

Odoo + afbeelding en tekst

Withings Thermometer

Thermo meet nu resultaten van medische kwaliteit, snel, eenvoudig, en zonder contact. Het biedt een automatische synchronisatie met de gratis Thermo-app, beschikbaar voor iOS en Android. In de app kun je temperatuurmetingen volgen, herinneringen instellen en gerelateerde symptomen en medicijnen invoeren voor advies rechtstreeks op je smartphone.