WAVE I van Crosscare 2.0 is geopend
Inhoudelijke en financiële ondersteuning voor innovatietrajecten
6 oktober, 2023 door
Sanne Broeder
| Nog geen reacties
       Het CrossCare-project (2023-2026) stimuleert en faciliteert innovaties in de ruime zorg- en welzijnssector. Vlaamse en Nederlandse zorgproefuinen, waaronder Happy Aging, ondersteunen en begeleiden KMO/MKB's die innovaties voor de zorg ontwikkelen door de verbinding te maken tussen de innovatie en haar potentiële eindgebruikers. Daarnaast biedt het CrossCare-innovatiefonds financiële ondersteuning.

       Eerste CrossCare-oproep voor innovaties in de zorg: WAVE I
       De eerste oproepronde (‘WAVE I’) staat open sinds 28 september 2023 en bestaat uit 2 onderdelen:

       Bedrijfstrajecten: een Vlaamse of Nederlandse KMO/MKB die een zorginnovatie (= product, dienst of procesconcept) ontwikkelt, kan een innovatievoorstel indienen. Zorgproeftuinen langs beide zijden van de grens coachen, ondersteunen en stimuleren daarna de geselecteerde bedrijven-ontwikkelaars en demonstreren, testen en/of evalueren hun innovaties bij eindgebruikers. Geselecteerde bedrijven kunnen aanvullend rekenen op een subsidiebedrag tot max. 100.000 EUR.
       Deadline: donderdag 9 november 2023

       Multi-actortrajecten: zorg- of welzijnsactoren die een concrete zorgbehoefte hebben kunnen een ‘expression of interest’ indienen. De CrossCare-zorgproeftuinen zoeken dan samen met deze zorgactoren naar bedrijven en oplossingen op maat. Geselecteerde trajecten kunnen aanvullend rekenen op financiële ondersteuning tot max. 50.000 EUR per organisatie.
       Deadline: donderdag 16 november 2023

       Interesse? Meld je aan voor de algemene online infosessie op donderdag 12 oktober van 9.00 - 10.30 om meer te weten te komen! 
       Sanne Broeder
       6 oktober, 2023
       Deel deze post
       Archief
       Aanmelden om een reactie achter te laten