In4Care Summer Event op 27/06!
Op woensdag 27 juni om 16u organiseert In4care voor het eerst een Summer Event!
31 juli, 2018 door
In4Care Summer Event op 27/06!
In4care vzw, Administrator
| Nog geen reacties

Plaats van afspraak is Living Tomorrow in Vilvoorde.

Lucien Engelen komt er o.a. zijn nieuwe boek voorstellen "Augmented Health(care)".

Het event is gratis voor leden.


Dit summer event, dat aansluit op onze jaarlijkse Algemene Vergadering, staat in het teken van de samenwerking met onze Nederlandse partners.

Tussen 16u30 en 18u komen volgende sprekers en thema's aan bod:

*Lucien Engelen van het Radboud Reshape & Innovation Center (Radboud Ziekenhuis) zal in primeur voor België zijn nieuwe boek "Augmented Health(care) - The end of the beginning" voorstellen. 

Over de digitale transformatie waarmee de gezondheidszorg wordt geconfronteerd. Geen voorspelling, geen blauwdruk en ook geen handleiding. Maar Lucien zal een aantal inzichten geven over wat er gebeurt met gezondheids(zorg) en hoe je je het beste kunt voorbereiden op de toekomst die eraan komt


Een bron van inspiratie voor alle niveaus van welzijns -en gezondheidszorg, zoals artsen, verpleegkundigen, patiënten, familie maar ook IT-afdelingen, bestuurders en overheden

                                                                                   

Sanneke Langendoen van Digital Health Center komt de huidige en toekomstige mogelijkheden tot samenwerking met In4care en onze zorg -en bedrijfsleden toelichten. Gezien de focus van het Digital Health Center op de sectoren voor mensen met een beperking (VAPH) en (Bijzondere) Jeugdzorg liggen met name op deze domeinen heel wat mogelijkheden.

Casper Smeets van Rockstart zal dan weer toelichten hoe hun start-ups die actief zijn binnen zorg en welzijn (die wereldwijd geselecteerd worden) ook in contact kunnen gebracht worden bij onze zorgleden. Anderzijds kunnen onze bedrijfsleden/start-ups ook toegang krijgen tot hun wereldwijde community en netwerk.

Daarnaast zullen 4 van onze leden zich graag aan u voorstellen en laten kennismaken met hun innovatieve aanbod:

Floow2: De business-to-business deelmarktplaats waar zorgorganisaties materieel, diensten en personeel onderling kunnen delen (binnen één voorziening maar ook in netwerken, groepen van voorzieningen e.d.)

Theomatik: Het tafelhulpmiddel om mensen met één functionele arm opnieuw zelfstandig te laten eten. Zowel thuis als op verplaatsing.(De winnaars van onze Theomatik-wedstrijd zullen hun exemplaar dan ook kunnen in ontvangst nemen).

Het Geheugenpaleis: Een gebruiksvriendelijke, wetenschappelijk onderbouwde en weinig tijdrovende manier om mensen met dementie en hun omgeving te verbinden en te versterken.

Orikami: Gepersonaliseerde care en cure. Orikami zit met het hoofd in de datawetenschap, big data en IT, maar hun hart gaat pas echt sneller kloppen als die data nieuwe betekenis krijgen voor mensenlevens en in de maatschappij. 

Vanaf 18u (tot 20u) bieden we u graag zomerse drankjes en fingerfood hapjes aan op een bijzonder inspirerende locatie. De ideale gelegenheid om bij te praten en nieuwe mensen te ontmoeten.

Een niet te missen event dus! Zorg dat je er bij bent.


Praktisch:

                                                                                          

*Woensdag 27/06 - 16u

*Living Tomorrow, Indringingsweg 1, Vilvoorde

*Gratis voor zorgleden, bedrijfsleden en partners (no show fee van €50). Niet-leden betalen €100 p/p.

*Inschrijven is noodzakelijk. Opgelet: Slechts 150 plaatsen beschikbaar!

In4Care Summer Event op 27/06!
In4care vzw, Administrator
31 juli, 2018
Deel deze post
Archief
Aanmelden om een reactie achter te laten