HackBelgium #in4hack
12 februari, 2019 door
HackBelgium #in4hack
In4care vzw, Bart Collet
| Nog geen reacties

BENT U KLAAR VOOR VERANDERING?

De wereld raast in een razend tempo vooruit - de technologische vooruitgang, maatschappelijke veranderingen en de druk op het milieu versnellen. U wilt een betekenisvolle impact hebben voor anderen, het milieu en uzelf. Maar hoe begin je?

DE KICK DIE JE NODIG HEBT OM AAN DE SLAG TE GAAN

Hack Belgium is het eerste innovatiefestival ter wereld, drie jaar geleden geboren in Brussel. 

Onze missie is om iedereen met wie we samenwerken - van grote ondernemingen tot studenten en werkzoekenden - te helpen om betere innovatoren te worden. Elk jaar helpen we honderden mensen en organisaties om succesvolle nieuwe projecten te lanceren. En niet zomaar eender welk soort projecten: nieuwe bedrijven die maatschappelijke uitdagingen aangaan, financieel gezond zijn en de nieuwste technologie gebruiken om een grote impact te creëren. Innovatie is voor ons een vermogen. Het betekent de motivatie, de kennis, de vaardigheden en het netwerk om veelbelovende ideeën te genereren en die ideeën om te zetten in iets tastbaars en waardevols voor uw carrière, uw bedrijf en de rest van de wereld.

Dag 1: EXPLORE

Bedenk krachtige ideeën die echte kansen voor innovatie aanboren, raak geïnspireerd en gemotiveerd om aan je favoriete idee te gaan werken en uiteindelijk een team te vormen.

Dag 2: BUILD

Ontwikkel je idee verder door nieuwe technologieën toe te passen, leer de zakelijke en ontwerpvaardigheden, ontmoet experts en mentoren. Alles wat je nodig hebt om je idee om te zetten in een oplossing en een levensvatbaar project.

Dag 3: LAUNCH

Presenteer uw project voor een publiek van experts, juryleden en collega's. Zij geven u feedback en advies over hoe u uw project naar een hoger niveau kunt tillen na Hack Belgium.

HackBelgium YouTube intro: https://youtu.be/_oz8yw6mgYE

OPZET

We bouwen voort op de handvaten die we opgesteld hebben tijdens het Hospital 2050 - initiatief https://www.in4care.be/blog/stay-tuned-1/post/action-paper-hospital2050-79.

- Create a sense of urgency (storytelling)

- Gather the right people

- Create a hospitable environment for innovation

- Build an irresistible vision

- Communication of intentions (to a very broad audience)

- Do! And do together

- Don’t stop innovating (recreate yourself)

Alle oplossingen of ondersteunende tools voor 1 van deze handvaten (of meerdere tegelijk) die tijdens Hackbelgium kunnen ontwikkeld worden, zijn welkom.

IN4CARE ONDERSTEUNING

In4Care zal tijdens het event een aparte ruimte aanbieden binnen de "Sick no More" -Track. Rechtstreekse link: https://www.hackbelgium.be/themes/sick-no-more/ 

Tijdens de laatste 2 dagen wordt ook gezorgd dat deelnemende teams toegang krijgen tot experts on- en offline. 

Verder zal In4Care een award uitreiken en 1 project blijven ondersteunen, ook na het HackBelgium initiatief. Alle deelnemende teams zullen visibiliteit krijgen binnen het In4care netwerk.

AWARD

Wij stellen de prijswinnaar -via al onze communicatiekanalen- voor aan al In4Care- leden met het verzoek om een (hopelijk vruchtbare) piloot-omgeving voor de prijswinnaar op te zetten. Daarnaast faciliteren we zowel de connectie als de opstart van de piloot-omgeving. Waar nodig omringen we de prijswinnaar met extra experts of mentoren.

PRAKTISCH

Inschrijven gebeurt via de website van HackBelgium. 

Vervolgens krijg je de kans om je te registreren voor workshops/sessions. 

Iedereen wordt per email op de hoogte gehouden omtrent de te nemen stappen.

Prijs:  300,00 EUR (PRO), factuur wordt afgeleverd

Korting voor In4Care leden = 20% (vraag om een code bij In4Care)

Mensen die uit eigen beweging willen deelnemen (niet op bedrijfsnaam, zonder factuur), betalen 100,00 EUR (Citizen). Op deze tickets kan geen korting gegeven worden.HackBelgium #in4hack
In4care vzw, Bart Collet
12 februari, 2019
Deel deze post
Archief
Aanmelden om een reactie achter te laten