23 september, 2021 door
In4care vzw, Nico De fauw
| Nog geen reacties

In4care werft aan:

Projectmedewerker Zorgproeftuin Happy Aging

Deze vacature is reeds ingevuld. 

In4care is een innovatieplatform voor zorg en welzijn en wil hét referentie netwerk zijn voor innovatie door het inspireren en samenbrengen van zorg- en welzijnsorganisaties, bedrijven (startups, scale-ups, KMO’s e.a.) en kennisinstellingen. In4care faciliteert een community en (leden)netwerk en organiseert activiteiten, fora en diensten om innovatie in zorg & welzijn te realiseren. 


Versnelling van innovatie, met een focus op de ouderenzorg en gezond ouder worden, realiseert In4care via haar zorgproeftuin (of living lab) Happy Aging. In de zorgproeftuin werken we samen met hogescholen, universiteiten, zorginstellingen en bedrijven om innovaties met eindgebruikers in de praktijk te testen. Via de proeftuinwerking biedt Happy Aging een interactieve real-life testomgeving aan voor bedrijven en (zorg)organisaties die een vernieuwend antwoord willen bieden op huidige en toekomstige noden van ouderen en zorgprofessionals.  Via diverse projecten en activiteiten zetten we sterk in op co-creatie, innovatie, kennisdisseminatie en business development. 


Om onze werking te versterken zijn we op zoek naar een projectmedewerkerFunctie


*       Je werkt actief mee aan het werven van innovatieopdrachten, zowel op Vlaams als Europees niveau. Je staat in voor de aanvraag, uitwerking en opvolging van projecten, zowel inhoudelijk als administratief. Je maakt offertes op en werkt projectvoorstellen uit.


*       Je wordt ingezet in het Europese AAL project Wisdom of Age. Het doel is om een digitaal platform ontwikkelen waar 60plussers hun kennis op het gebied van techniek en ‘engineering’ zullen kunnen delen met bedrijven, startups of studenten. Hierin zal je o.a. brainstorm-, co-creatiesessies en live testen mee organiseren en faciliteren.


*       Je verduidelijkt de vragen van de projectpartners (bedrijven, onderzoekers, ..) en je rekruteert, begeleidt en volgt eindgebruikers (senioren, mantelzorgers, zorgprofessionals, ..) op.


*       Je stelt het onderzoeksprotocol op in kader van proeftuintrajecten. Je bevraagt de eindgebruikers (via vragenlijsten, interviews, co-creatiesessies en live testen), analyseert de data en maakt rapportages op om zo op de vragen van projectpartners te kunnen antwoorden.


*       Je bent een ambassadeur van en voor Happy Aging en zorgt er mee voor dat onze werking gecommuniceerd wordt op onze sociale media kanalen.


*       Je organiseert diverse activiteiten en evenementen, zoals inspiratiesessies, Pilots Tables, Happy Aging Day, etc.


Jouw profiel


*       Je behaalde een bachelor- of masterdiploma dat je voldoende basis biedt om bovenstaande taken tot een goed einde te brengen.


*       Je hebt aantoonbare ervaring in projectmanagement en hebt kennis van of sterke interesse in kwalitatief en kwantitatief innovatieonderzoek, met name gebruikersonderzoek en living lab methodes.


*       Ervaring in het aanvragen, uitwerken en opvolgen van Vlaamse en Europese projectfinancieringen en/of het binnenhalen van opdrachten bij bedrijven is een grote troef.


*       Je bent ‘hands on’, flexibel en een aangename gesprekspartner voor actoren uit zorg en welzijn, startups, bedrijven en kennisinstellingen.


*       Je bent een verbinder en communiceert op een open en enthousiasmerende wijze, hoofdzakelijk in het Nederlands, maar ook vaak in het Engels.


*       Je bent organisatorisch sterk en resultaatgericht.


*       Je kunt je gemakkelijk verplaatsen doorheen Vlaanderen en je reist graag af en toe voor korte periodes naar het buitenland voor project meetings.


Ons aanbod


*       Een contract van onbepaalde duur in een dynamisch team. Het aantal uren is in onderling overleg te bespreken (minimaal 19u/38, tot maximum 38/38 of voltijds)


*       Een competitieve verloning in overeenstemming met de functie.Plaats van tewerkstelling is ons In4care kantoor in de Limburgse health & care incubator BioVille op de Universitaire campus in Diepenbeek.


Interesse?


Bezorg ons jouw motivatie en CV voor 21 oktober 2021, via mail naar nico.defauw@in4care.be.


Meer informatie?


Voor meer informatie kan je contact opnemen met


Nico De fauw (CEO), via nico.defauw@in4care.be


Leen Stulens (projectverantwoordelijke Happy Aging) , via leen.stulens@in4care.be of 0460 97 23 84.


 #getinspired #getsmarter #getconnected #getitdone


 

 


In4care vzw, Nico De fauw
23 september, 2021
Deel deze post
Archief
Aanmelden om een reactie achter te laten

Lees volgende