I-mens plus vzw

Partners Relatie

I-mens plus vzw
Sint-Jansstraat 30
1000 Brussel
België
veerle.degryse@socmut.be

Sovervlag VZW

Sovervlag vzw bestaat uit verschillende organisaties  waaronder Thuishulp vzw, Medisom vzw, Thuiszorg Bond Moyson West-Vlaanderen, Thuisverpleging De VooZorg prov. A’pen vzw, de mediotheken van de Socialistische Mutualiteiten….

De vzw is één van de oprichters van de innovatieve zorgcentrale Z-plus. We geloven sterk in de toekomst van zorg op afstand aanvullend op de zorg die onze leden face-to-face aanbieden

Z-plus is een zorgcentrale voor en door zorgaanbieders en integreert nieuwe technieken in de zorg. Via een platform voor alarmering (PAS) en nieuwe vormen van zorginteracties en telemonitoring, bieden we innovatieve en persoonlijke dienstverlening op afstand aan. 

We willen slimme sensoren, wearables en IoT inzetten om de ondersteuningsmogelijkheden voor verschillende doelgroepen te vergroten.  

Op deze manier bieden we iedereen (jong en oud, gezinnen of alleenstaanden, actief of met behoefte aan ondersteuning) de mogelijkheid om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen met de grootst mogelijke autonomie.