Jessa ziekenhuis

Jessa ziekenhuis
Stadsomvaart 11
3500 Hasselt
België
003211335511
info@jessazh.be
Odoo afbeelding en tekstblok

Dit is Jessa!

 

De ambitie van het Jessa Ziekenhuis is niet 'de grootste zijn', maar wel 'groots zijn' in de zorg voor onze patiënten. Elke dag bundelen we de krachten van 3.070 medewerkers en 350 artsen en dit op 4 locaties: campus Virga Jesse, Salvator en Ekkelgarden in Hasselt en campus St.-Ursula in Herk-de-Stad.

Jessa in het kort

Het Jessa Ziekenhuis biedt als geaccrediteerd referentieziekenhuis een ruim aanbod aan innovatieve & hoogkwalitatieve geneeskunde en patiëntenzorg, in samenwerking met de partnerziekenhuizen in haar netwerk. Wij willen warme zorg bieden aan onze patiënt & zijn familie en hen actief betrekken, zowel in het individuele zorgtraject als in het beleid van het ziekenhuis.  

Het ziekenhuis telt 981 erkende bedden en 260 dagplaatsen, verspreid over vier campussen: campus Virga Jesse, campus Salvator en de logistieke campus Ekkelgaarden in Hasselt en campus St.-Ursula in Herk-de-Stad. Hiermee behoren we tot de 5 grootste niet-universitaire ziekenhuizen in Vlaanderen. Met meer dan 380 artsen & arts-specialisten in opleiding en 3130 medewerkers is Jessa de grootste werkgever van Limburg.

Naast alle klassieke medische specialismen die in de meeste ziekenhuizen worden aangeboden, biedt het ziekenhuis ook een heel aantal referentiefuncties - hooggespecialiseerde, topklinische diensten en subspecialisaties, die niet in elk ziekenhuis worden aangeboden. Meestal gaat het hierbij om behandelingen waarvoor geavanceerde apparatuur, bijzondere voorzieningen en/of specifieke deskundigheid nodig zijn, met een doorgaans supraregionaal karakter.

 

Odoo tekst en afbeelding blok