4 december 2020 | Flanders Expo Gent

Odoo CMS - een grote afbeelding

The best way to predict the future is to create it!

In4care wil zijn appreciatie tonen aan alle zorghelden, start-ups, ondernemers e.a. die samen de strijd zijn aangegaan tegen COVID-19.

Dit doen we door deze 3de editie van het zorginnovatiefestival Inspire Healthcare GRATIS open te stellen voor de deelnemers. 

Zo willen we niet alleen financieel een steentje bij dragen, maar ook voor de nodige inspiratie  (#getinspired) en contacten (#getconnected) zorgen. Dit zal hopelijk jullie (organisaties) helpen om zich voor te bereiden op de toekomst (#getitdone).

Een toekomst die onzeker, onvoorspelbaarder is dan ooit, maar ook met nooit eerder geziene uitdagingen en mogelijkheden!

>>> We stellen vanaf nu de inschrijvingen open voor de eerste 250 deelnemers!

>>> Bestel bij inschrijving meteen ook je catering VOUCHER ! (€35 pp)

Net zoals de voorbije jaren maakt de ook de BELEVENISBEURS deel uit van Inspire Healthcare! Een doe-beurs waar je als start-up, scale-up, KMO of corporate jouw aanbod, innovatieve oplossing, product of dienst kan laten zien en ervaren aan de deelnemers. 

>>> We stellen nu de inschrijvingen open voor de eerste 25 standhouders. 

Inbegrepen in de prijs: stand 2 x 2 m, gepersonaliseerde wand 1 x 2m, spots, stopcontact & wifi.

>>> Interesse in een ruimere samenwerking en partnership mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op.

Odoo afbeelding en tekstblok

 #getinspired #getconnected #getitdone


Ben je als leidinggevende, arts, zorgprofessional, docent of student actief in de ziekenhuiswereld, ouderenzorg, thuiszorg, thuishulp, geestelijke gezondheidszorg, bijzondere jeugdzorg of in een voorziening voor mensen met een beperking?  Wil je de vinger aan de innovatie-pols houden? Inspiratie vinden om je organisatie toekomstbestendig maken? 

Ontwikkel je met je start-up of onderneming innovatieve diensten/producten aan de zorgsector? Wil je in contact komen met sleutelfiguren uit zorg en welzijn?

Ben je ervaringsdeskundige, zorggebruiker en wil je je stem laten horen of ben je gewoon benieuwd? 

Inspire Healthcare is er voor éénieder die wil meewerken aan de toekomst van zorg en welzijn. 

>>> getinspired by >>>