HAPPY AGING PROEFTUIN

De rechtstreekse link met jouw eindgebruikers

Ben jij een bedrijf, zorgorganisatie, kennisinstelling of beleidsmaker? Wil je samen nieuwe ideeën ontwikkelen, wil je in onze Happy Aging proeftuin testen of jouw innovatie vermarktbaar is of popel je om inspirerende activiteiten bij te wonen? Dan ben je bij Happy Aging aan het juiste adres.

Wat kan Happy Aging betekenen voor jou?

Samen met jou, tal van andere (inter)nationale zorgprofessionals, kennisinstellingen én ouderen geeft Happy Aging een stevige boost aan gebruiksgerichte innovaties die leiden tot meer kwaliteitsvolle zorg.

Hoe? 
In de Happy Aging proeftuin stellen we de eindgebruiker centraal en testen ouderen, mantelzorgers en/of zorgverleners jouw producten, diensten of ideeën in “real life” en leveren zij waardevolle feedback. Op die manier stimuleren en versnellen we innovaties in de gezondheidszorg. Daarnaast heb je de mogelijkheid om eigen activiteiten en nieuwtjes te promoten via de Happy Aging communicatiekanalen. 

Odoo tekst en afbeelding blok
Odoo afbeelding en tekstblok

Happy Aging Proeftuin

Wees een stap voor in zorginnovatie

Jouw idee, prototype of dienst is maar zoveel waard als de waardering van je eindgebruiker.

De Happy Aging proeftuin zet hoofdzakelijk in op het thema “kwaliteitsvol ouder worden” en laat je toe om je prototype te ontwikkelen en op de proef te stellen. En dit door potentiële klanten in realistische omstandigheden. Dankzij hun kostbare feedback stel je je prototype op een efficiënte manier op punt.

Diensten proeftuin

Odoo CMS - een grote afbeelding

Geef jouw idee vorm


Hulp nodig om ideeën te generen of om jouw product of dienst verder te verfijnen? Dan is een co-creatiesessie een mogelijke oplossing. We brengen een beperkte groep eindgebruikers samen om na te denken en input te leveren over jouw product of dienst. Hoe staan ze tegenover het product of de dienst? Hoeveel we ze hiervoor betalen? Wat zijn hun noden en behoeften? Welke alternatieven gebruiken ze nu?

                            Ben je op zoek naar algemene tendensen bij een                             grotere populatie? Dan is bevraging een geschikte                             onderzoeksmethode. Wij selecteren de juiste profielen                             en zorgen voor een gepaste bevraging, zowel online                             als offline.


Ontdek jouw ideale business model


Inzichten nodig in mogelijke businessmodellen? Wij brengen professionele stakeholders rond de tafel! 

Samen denken we na over het ideale                          implementatietraject en businessmodel voor jouw producten en diensten.

Laat jouw innovatie uittesten


Is jouw innovatie nog niet uitgetest door eindgebruikers? Dan zorgen wij hiervoor via user testing. Hierbij maken we een onderscheid tussen 'gebruikerstesten' en 'real life testing'. 


Tijdens gebruikerstesten (labtest) geven individuele eindgebruikers feedback op het product of de dienst in een gecontroleerde omgeving. Op deze manier krijgen we meer inzicht in de eerste ervaring met het product of de dienst en de gebruiksvriendelijkheid. 


Tijdens real life testing testen eindgebruikers jouw product of dienst uit bij hen thuis of in een professionele zorgomgeving. Door langdurig gebruik in de dagelijkse omgeving leveren zij waardevolle feedback op o.a. gebruiksvriendelijkheid, meerwaarde t.o.v. de huidige situatie en de wijze van implementatie in het zorgproces.


Kijk over de grens


Ben je op zoek naar internationale user feedback? Vanuit ons internationale netwerk kunnen we crossboarder Living Lab activiteiten opzetten. 

Zin om samen te werken?

Laten we eens persoonlijk kennis maken. De koffie staat alvast klaar! 

Contacteer ons