Waarom elke ondernemer een Healthusiast zou moeten zijn!

Event i.s.m. met onze zorginnovatiepartner Zorglab Aalst.

Registration for this event is now closed

Het is niet altijd even gemakkelijk om te begrijpen wat mensen nodig hebben, verwachten of ambiëren. Het afgelopen anderhalve jaar heeft ons echter iets waardevols geleerd, dat we eigenlijk al heel goed wisten: Gezond en gelukkig zijn is essentieel voor ieder van ons.

Tijdens dit event is Christophe Jauquet onze inspirator van dienst.  Hij is auteur van het boek Healthusiasm. Over hoe meer en meer organisaties en ondernemingen het als hun missie beschouwen om hun “klanten" ook gezond en gelukkig te maken. Een boek dat verder bouwt op zijn 20-jarige ervaring als marketeer en innovator in de zorg.

Christophe heeft zijn expertise ontwikkeld door samen te werken met farmaceutische bedrijven zoals Roche, Pfizer & GSK en consumentenmerken zoals L'Oréal, Nestlé & Pepsi. Hij is ook al lang geen onbekende meer binnen de gezondheidszorg en de start-up wereld. 

Op dinsdag 5 oktober vertelt hij hoe zorgorganisaties, bedrijven en merken de harten van hun klanten kunnen winnen door rekening te houden met de nieuwste gezondheidstrends bij het creëren van producten, diensten en ervaringen. Wat houdt de toekomst van de gezondheidsbeleving in? Dat zul je hier horen. 

Praktisch:

Waar? Bibliotheek Utopia  - Aalst

Wanneer? Start om 19u, er is aansluitend een netwerkdrink

Inschrijven: GRATIS, maar verplicht. Maximaal 100 deelnemers
Een sessie van In4care i.s.m. zorginnovatiepartner Zorglab Aalst

 

Datum & Tijd
dinsdag

5 oktober 2021

19:00 21:30 Europe/Brussels
Organisator

In4care vzw

+32 470 12 27 37
inside@in4care.be
DEEL

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.