Unlocking Big Data in Healthcare – Future Opportunities

Registration for this event is now closed
De Covid-19 pandemie heeft de focus van de EU op haar strategie voor de Europese gezondheidsunie versneld met haar meest recente wetgevingsvoorstel, het EHDS, dat in mei 2022 werd gelanceerd.  

Dit voorstel wordt beschouwd als een centrale bouwsteen van de Europese gezondheidsunie en als een mijlpaal in de digitale transformatie van de EU. Het heeft tot doel zowel het primaire als het secundaire gebruik van elektronische gezondheidsgegevens te bevorderen en tegelijkertijd de gegevensbescherming hiervan te garanderen en de cyberveiligheid te versterken.  

Olivier Van Raemdonck van Cresco zal tesamen met Charles Groffils en Aida Kaloci de belangrijkste aspecten van de voorgestelde verordening doornemen en toelichten waarom deze van belang zijn voor digitale gezondheidsondernemers, onderzoekers en zorgverleners. 
 
Cresco is een ondernemingsrechtkantoor voor ondernemers, bedrijven en investeerders. 
Hun praktijk is gestructureerd om cliënten te vertegenwoordigen in elke fase van hun levenscyclus, vanaf de conceptie, het opstarten, schuld- en aandelenfinanciering tot en met de verkoop of beursgang, en om doorlopende strategische en operationele ondersteuning te bieden.

Deze sessie rond de mogelijkheden van big data in de gezondheidszorg zal ONLINE doorgaan.

👉 👉 Registratie via DEZE LINK


Datum & Tijd
donderdag

16 maart 2023

09:00 11:00 Europe/Brussels
Locatie

ONLINE EVENT

België
--ONLINE EVENT--
Krijg het adres
Organisator

Cresco Law & In4care vzw

--Cresco Law & In4care vzw--
DEEL

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.