Pilots Table Digital Health

Registration for this event is now closed

POM West-Vlaanderen x In4care

Op vrijdag 21 oktober organiseren we de 18de editie van de Pilots Table. 

Het thema voor deze editie is Digital Health.

Deze editie vindt plaats in La Durée te Izegem.   

De Pilots Table is een uniek matchmaking event waarbij 5 innovatieve oplossingen van start-ups of bedrijven voorgesteld worden aan 25 beslissingsnemers en directieleden uit de wereld van Zorg & Welzijn.

Het is een unieke kans om te netwerken, niet enkel met startups en bedrijven, maar ook met collega-beslissingsnemers. 

Deze editie is een aangepaste en exclusieve editie waarbij gevestigde bedrijven hun allernieuwste product-iteraties voorstellen aan management-teams uit de zorg. Het is een gesloten editie, contacteer inge.taillieu@pomwvl.be indien u op de wachtlijst wil staan. 


PROGRAMMA

11:00 Onthaal & welkomstdrink

11:30 Pitch sessie: De 5 bedrijven stellen hun innovatieve oplossingen voor (elk 5 min)

12:00 Aan tafel! Een 3-gangen lunch wordt geserveerd aan 5 tafels. Aan elke tafel bevindt zich 1 bedrijf met 5 beslissingsnemers. Na elke gang wisselen de beslssingsnemers van tafel.

14:00 Einde


5 BEDRIJVEN

Odoo + afbeelding en tekst

Barco

Barco ontwerpt technologie om over de hele wereld mooie resultaten te behalen, maar ons hoofdkwartier ligt nog steeds in België, waar ons verhaal begon als een klein radiobedrijfje in de jaren 1930. Vandaag werken we met een team van 1.250 medewerkers in onze Belgische kantoren, verspreid over drie locaties.

Odoo + afbeelding en tekst

Televic

Communicatie die ertoe doet.

We maken cruciale communicatie over de hele wereld mogelijk met innovatieve producten en systemen.

Odoo + afbeelding en tekst

Blyott

Blyott is een machine learning en modulaire RTLS (IoT). Plug en play. Betaalbaar.

Het geeft zorgorganisaties op afstand inzicht in hun assets en kan leiden tot grote besparingen en tevreden personeel. Het verlicht het medisch personeel in hun dagelijkse taken. Het gebruik van moderne technologieën vereenvoudigen en ze op een ethische en menselijke manier implementeren.

Odoo + afbeelding en tekst

Amaron

Haal meer uit je bestaande ICT-infrastructuur: laat de verschillende informatiesystemen die je organisatie gebruikt optimaal met elkaar samenwerken én data ontsluiten naar externe partijen.

Stroomlijn de workflows en processen in je zorgorganisatie, over de verschillende domeinen, disciplines en IT-systemen heen. Laat je teams beter samenwerken, met minder handmatige administratieve taken.

Odoo + afbeelding en tekst

Zorgi

ZORGI is het samenwerkingsverband van Xperthis en Infohos Solutions, twee Belgische specialisten in IT-oplossingen voor de zorgsector. ZORGI ondersteunt ziekenhuizen in hun digitale transformatie door oplossingen aan te bieden voor alle stappen van de ziekenhuiszorgketen: van de opname van de patiënt en de facturatie, zorg en ondersteuning, apotheek, logistiek en financieel beheer tot business intelligence. Beide bedrijven zorgen ervoor dat ziekenhuizen kunnen focussen op hun kerntaak: kwalitatieve zorg bieden aan patiënten. Dit maken ze mogelijk door de dagelijkse inzet van meer dan 320 medewerkers, met expertise in verschillende domeinen.

Datum & Tijd
vrijdag

21 oktober 2022

11:00 14:00 Europe/Brussels
Locatie

La Durée

Leenstraat 28
8870 Izegem
België
--La Durée--
Krijg het adres
Organisator

In4care vzw

+32 470 12 27 37
inside@in4care.be
DEEL

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.

Hashtag: #pilotstable