Pilots Table Digital Health

Registration for this event is now closed


Pilots Table Digital Health

Op dinsdag 14 juni 2022 organiseren we de 17de editie van de Pilots Table.
Het thema voor deze editie is digital health.

De Pilots Table is een uniek matchmaking event waarbij 4 innovatieve oplossingen van start-ups of bedrijven voorgesteld worden aan 25 beslissingsnemers en directieleden uit de wereld van Zorg & Welzijn. Het is een unieke kans om te netwerken, niet enkel met startups en bedrijven, maar ook met collega-beslissingsnemers.

PROGRAMMA
11:00 Onthaal @Bioville
11:15 Pitch sessie: De 4 innovatieve oplossingen (zie hier onder) worden voorgesteld door de initiatiefnemers (elk 3 min)
11:45 Verplaatsing naar @UH

12:00 Aan tafel! Een 3-gangen lunch wordt geserveerd aan 4 tafels. Aan elke tafel bevindt zich 1 start-up of bedrijf met 5 beslissingsnemers. Na elke gang wisselen de beslissingsnemers van tafel.
13:30 Einde

4 INNOVATIEVE OPLOSSINGEN

Odoo + afbeelding en tekst

Geriatro

Geriatro is een online marktplaats voor tijdelijk verblijf in woonzorgcentra. Zo kan je bijvoorbeeld na hospitalisatie of ziekte onder begeleiding verder herstellen, maar ook bij minder acute situaties een kortverblijf vast leggen - zoals tijdens de vakantieperiode van de familie of mantelzorger. HLN omschreef ons eerder al als "de booking.com voor kortverblijf in woonzorgcentra."

Odoo + afbeelding en tekst

Move UP

MoveUP is een Belgisch medisch bedrijf dat zich toespitst op de opvolging van patiënten voor en na een ziekenhuisverblijf. Complete trajecten met interdisciplinaire modules in orthopedie, bariatrie, cardiologie, oncologie, of voor patiënten met obesitas en COPD, zijn reeds op de markt of in ontwikkeling. MoveUP heeft ook een eigen zorgteam gespecialiseerd in de opvolging van deze patiënten. De moveUP orthopedische oplossing is momenteel de enige applicatie in de validatiepiramide van mhealthbelgium die terugbetaald is door het RIZIV.

Odoo + afbeelding en tekst

DEO

Met betere en accuratere data, is DEO is staat om een digitale representatie te maken van het operatiekwartier dat helpt in het streven naar operationele excellentie.

Odoo + afbeelding en tekst

Extra Horizon

Extra Horizon brengt een Medische Backend-as-a-Service zodat medische innovatie ondernemingen hun tijd en energie kunnen concentreren op de voorkant van hun probleem oplossing. Extra Horizon is volledig gecertifiëerd (Quality/Privacy/Security) en komt je kwaliteits systeem binnen als een vertrouwde leverancier. Met Extra Horizon passeer je alle nodige controles met vlag en wimpel!

Datum & Tijd
dinsdag

14 juni 2022

11:00 13:30 Europe/Brussels
Locatie

Bioville

Agoralaan (Abis Building)
3590 Diepenbeek
België
--Bioville--
Krijg het adres
Organisator

In4care vzw

+32 470 12 27 37
inside@in4care.be
DEEL

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.

Hashtag: #pilotstable