Inspire health&care

Registration for this event is now closed

Inspire health&care is hét ontmoetingsplatform voor zorg & welzijn. De editie in 2023 zal doorgaan in Mechelen en zal er iets anders uitzien dan de vorige edities.

Inspireren en geïnspireerd worden, netwerken en beleving blijven centraal staan. We gaan samen op zoek naar innovatieve ideeën over hoe we de toekomst van zorg en welzijn kunnen realiseren.

 

Branding in de zorg” wordt het centrale thema. Hoe kunnen we samen een positief beeld van de zorg gaan uitdragen? Hoe kan de sector aantrekkelijk worden en zorgen voor meer instroom van enthousiaste collega’s? Hoe kan innovatie en digitalisatie de zorg- en welzijnssector van morgen vormgeven?

We kijken er alvast naar uit om jullie te mogen ontvangen en samen na te denken over deze interessante thema’s.

 

Voor wie?

Inspire health&care is er voor de volledige zorgcommunity en voor iedereen die wil meewerken aan de toekomst van zorg & welzijn. We richten ons naar iedereen die actief is in de ziekenhuiswereld, ouderenzorg, thuiszorg, geestelijke gezondheidszorg, bijzondere jeugdzorg of in een voorziening voor mensen met een beperking e.d.

 

Onze sprekers

We zijn volop aan het sleutelen aan het programma van inspire health&care 2023. Schrijf je zeker in op onze nieuwsbrief via inspire-healthcare.be om op de hoogte te blijven.

 

Praktisch

Inspire health&care 2023 gaat door op 26 en 27 april in de Nekkerhal in Mechelen. 

Datum & Tijd
woensdag

26 april 2023

Start - 10:00 donderdag

27 april 2023

Einde - 18:00 Europe/Brussels
Organisator

In4care vzw

+32 470 12 27 37
inside@in4care.be
DEEL

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.

Hashtag: #IHC23