Good2Know West-Vlaanderen

Registration for this event is now closed
Tijdens de Good2Know-sessies zijn we telkens te gast bij één van onze In4care leden. De respectievelijke directie van de betreffende voorziening nodigt andere leden uit (maximaal 25 deelnemers) om na te denken over een concreet probleem en samen naar een oplossing te zoeken.  Een oplossing die elke deelnemer uiteraard meeneemt naar de eigen voorziening. Zo inspireren en helpen we elkaar om samen het gezondheidssysteem van de toekomst te realiseren. Deze Good2Know sessies zullen in elke provincie plaats vinden.


We stellen graag onze partner en hun concrete vraag voor:
Psychiatrisch Centrum Sint-Amandus biedt mensen met een psychische kwetsbaarheid een gepersonaliseerde behandeling en begeleiding aan. Het ziekenhuis maakt deel uit van vzw Organisatie Broeders Van Liefde.

Zij willen graag ervaringen uitwisselen met betrekking tot het gebruik van toezichts- en monitoringtechnologie van patiënten/bewoners en de organisatie van nachtshiften. Hoe gaan ziekenhuizen, woonzorgcentra, psychiatrische verzorgingstehuizen of ziekenhuizen en voorzieningen voor personen met een beperking hier mee om? 

Hoe organiseren andere zorgactoren nachtshiften? Welke controle van de patiënt wordt er in de nachten toegepast? Zijn er bepaalde monitoringtechnologieën die gebruikt kunnen worden om de zorg te verlichten? Wat zijn de ervaringen hiermee? Zijn er bepaalde valkuilen om rekening mee te houden of zijn er opportuniteiten waarmee ze verder kunnen? Zou een bepaalde technologie die nog niet bestaat een belangrijke meerwaarde kunnen betekenen? 

Een oproep aan bedrijven die met deze technologieën bezig zijn:
Sluit jullie technologie aan bij deze probleemstelling en kan je een meerwaarde creëren voor deelnemende organisaties? Laat het ons weten, dan reserveren wij een plek voor jullie aan tafel!
 
Concreet:
Waar? Psychiatrisch Centrum Sint-Amandus, Beernem
Wanneer? Dinsdag 13 juni 2023, van 11u30 tot 14u00 met lunch
Wat en waarom? Good2Know West-Vlaanderen, een provinciaal netwerkmoment waarmee we jullie willen helpen met problemenkennis laten maken met oplossingen en samenwerking stimuleren.

 

Inschrijven voor Good2Know West-Vlaanderen is uiteraard ook mogelijk voor organisaties buiten West-Vlaanderen.

Allergieën? Laat het ons weten bij je inschrijving! 


In samenwerking met onze partner

 


 


 


Datum & Tijd
dinsdag

13 juni 2023

11:30 14:00 Europe/Brussels
Locatie

Psychiatrisch Centrum Sint-Amandus

Reigerlostraat 10
8730 Beernem
België
--Psychiatrisch Centrum Sint-Amandus--
Krijg het adres
Organisator

In4care vzw

+32 470 12 27 37
inside@in4care.be
DEEL

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.

Hashtag: #getconnected