Global Innovation Forum (Londen)

18-11-2020 09:00 t/m 19-11-2020 17:00 (Europe/London)

Londen, Groot-Brittanië

Registratie voor dit evenement is gesloten.

Inschrijven kan rechtstreeks via www.giflondon.com. Gebruik de kortingscode "in4care@gif" en krijg 20% korting! 

Met In4care On Tour

naar het Global Innovation Forum 

(Londen - 18 & 19 november 2020)

Odoo CMS - een grote afbeelding


De 10de editie van het Global Innovation Forum met als thema "Dream Bigger" schuift innovatie naar voor als drijvende kracht om positieve impact te creëren voor mensen, samenlevingen en organisaties.

Het forum brengt innovatoren, ondernemers en uitvinders van over de hele wereld bij elkaar om het te hebben over de laatste trends op vlak van innovatie, design, creativiteit, IT en ondernemerschap.

Er zijn keynotes, panelgesprekken, workshops, start-ups, een demo-lab en "teenage innovators".

Allen geleid door de meest vooraanstaande sprekers, innovatiemanagers en experts van topbedrijven als Amazon, Amazon, Starbucks, Barclays, Procter & Gamble, Marriott, Unilever, Impossible Foods, Airbnb, Facebook, GSK, Google and Walt Disney.

Over het muurtje kijken, dat doen we graag bij In4care. Daarom zijn we graag partner van het Global Innovation Forum om ons te laten inspireren door ervaringen en inzichten uit anderen sectoren, maar ook om mogelijkheden tot samenwerking te verkennen en kijken hoe we dit alles kunnen vertalen naar onze gezondheidszorg. 

Omwille van het partnership kunnen we ook héél erg mooie kortingen aanbieden voor In4care leden.

In4care leden kunnen inschrijven met maar liefst 20% korting door gebruik van de code "in4care@gif" op www.giflondon.com

naar de site van GIFLONDON »

Waar

etc. venues Fenchurch Station
Fenchurch Place 8
    Londen
    EC3M 4PB
    Groot-Brittanië

Wanneer

Van 18-11-2020 09:00
Tot 19-11-2020 17:00

Organisator

In4care vzw
+32 16 40 42 79
inside@in4care.be

Sociale stream

UMBI (BE)

Umbi is een slim digitaal platform waarmee de patient experience bij ambulante consultaties in ziekenhuizen en grote groepspraktijken wordt geoptimaliseerd. Consumenten kunnen vandaag zien hoe laat hun pakje wordt geleverd of waar de koerier zich bevindt met het bestelde afhaalmenu, maar als ze patiënt worden dan worden ze geconfronteerd met lange wachttijden en een gebrek aan informatie en controle. Umbi wil zorginstellingen helpen om hun patiënten een optimale en gepersonaliseerde ervaring aan te bieden, in lijn met de verwachtingen van de moderne "health consumers". Tijdens de pilot table in Gent geef ik graag meer uitleg over hoe ons platform zorgt voor een betere patient experience én tegelijk voor een verhoogde efficiëntie bij de artsen en de medewerkers.

Clinicard (NL)

Een flexibel digitaal zorgplatform om patiënten op afstand te monitoren, informeren en coachen. Het is schaalbaar en daarmee voor veel verschillende klinische domeinen toepasbaar. Het maakt zorg op afstand en zelfregie voor de patiënt mogelijk. De monitoring van de patiënten vindt plaats via Healthcards waarmee verschillende klinische parameters kunnen worden gemeten bijvoorbeeld saturatie, hartslag, pijn score maar ook een PROMS vragenlijst of een foto maken. Met behulp van de Carepath module worden patiënten op het juiste moment in het zorgpad geïnformeerd met artikelen, en video’s. Samen met ingestelde streefwaarden worden patiënten digitaal gecoacht. Indien de resultaten aanleiding zijn, kan een bericht worden gestuurd of is beeldbellen met de patiënt mogelijk.In Nederland wordt het Clinicards platform door diverse academische en perifere centra gebruikt.Kijk voor meer informatie en inspiratie op www.clinicards.info

Intelligent Observations (US)

Intelligent Observation has developed a proprietary technology solution to monitor and manage hand hygiene compliance of healthcare workers that is validated to be more accurate, detailed and scalable than anything ever offered in this effort. Among the first customers for its solution Intelligent Observation includes Johns Hopkins, the though leaders in infection control worldwide and HCA, the largest hospital chain in the US.

Watcherr (BE)

In- & outdoor location tracking. Continuous monitoring, detection (unusual) behavioural patterns, Covid-19 counter measures, insights activities of daily living, improve staff efficiency, in progress to obtain medical certification 

Startup 5

Wordt aangekondigd