Wisdom of Age
A Seniors Digital Platform for Knowledge Transfer towards Industrial Companies
16 september, 2021 door
In4care, Leen Stulens 2
| Nog geen reacties

Happy Aging, de zorgproeftuin van In4care, werkt samen met partners uit 3 Europese landen aan het project Wisdom of Age

In kader van dit Europese AAL project (Active Assisted Living Programme) willen we een digitaal platform creëren waar 60plussers hun kennis op het gebied van techniek en engineering zullen kunnen delen met bedrijven, startups of studenten. Happy Aging neemt binnen dit project de rol op van eindgebruikersorganisatie, en zal doorheen het hele project de stem van de eindgebruikers vertegenwoordigen door  het organiseren en faciliteren van o.a. brainstorm-, co-creatiesessies en live testen. 

Gisteren hebben enkele ervaren 60plussers met expertise in "engineering", samen goed voor meer dan 320 jaar werkervaring, alvast hun eerste ideeën, inzichten en feedback gedeeld over hoe een modern, innovatief, flexibel en open digitaal platform voor intergenerationele kennisdeling te creëren, met een eenvoudige en intuïtieve gebruikersinterface. 

Het platform zal de nodige tools bieden om kwalitatieve mentor-relaties op te bouwen tussen bedrijven, startups of studenten en hun 60+ mentoren. 

Meer weten? Neem een kijkje op onze website, Wisdom of Age – A Seniors Digital Platform for Knowledge Transfer Towards Industrial Companies
In4care, Leen Stulens 2
16 september, 2021
Deel deze post
Archief
Aanmelden om een reactie achter te laten