In4care NieuwjaarsEvent 28/01/19
In4care NieuwjaarsEvent
29 januari, 2019 door
In4care NieuwjaarsEvent 28/01/19
In4care vzw, Nico De fauw
| Nog geen reacties

Tijdens het uitverkochte In4care NieuwjaarsEvent  op 28/01 konden meer dan 150 deelnemers genieten van topsprekers als Thierry Geerts (CEO Google België), Jo Robrechts (CEO Triamant) en Suyin Aerts (CEO X-treme Creations).

We hebben er ook kunnen kennismaken met Jo De Clercg van Attractive2wear, hij vond i.s.m. maatwerkbedrijf BeWell een oplossing om ook zwaar zorgbehoevende mensen met aangepaste kledij hun identiteit en waardigheid te behouden. Vanaf nu ook beschikbaar in winkelketen Mayerline.

In4care stelde er ook DEBBI voor, een Digital Experience BOX By In4care, een koffer vol technologische e.a. innovaties die zorgleden kunnen huren (inclusief een DEBBI-coach) om innovaties op de werkvloer en met de medewerkers uit te proberen. Dirk Lips en Leonie Boone zijn er reeds mee aan de slag gegaan in Curando vzw, de reacties van de medewerkers zijn soms verrassend, maar altijd enthousiast. Een extra tool om in te zetten op de digitale geletterdheid van medewerkers, want er is vaak nog ene lange weg af te leggen.

Er niet bij kunnen zijn? Bekijk hier de foto's (deel 1 & deel 2), we hebben verder ook toestemming om de presentatie van Thierry Geerts te delen.

                                                                                                                                                                                                                                                 


In4care NieuwjaarsEvent 28/01/19
In4care vzw, Nico De fauw
29 januari, 2019
Deel deze post
Archief
Aanmelden om een reactie achter te laten