Zorgvinding 2018

Zorgvinding 2018

Innovatie voor en door de zorg -en welzijnssector 

------------------------------------------------------------------

Bezorg ons je Zorgvinding & win tot €10.000!

€50.000 voor innovaties in zorg & welzijn


De wereld en onze samenleving is in volle evolutie, men spreekt ook wel eens van disruptieve tijden. En het gaat snel, razendsnel. Tegelijkertijd is een goede gezondheid(szorg) meer dan ooit een kostbaar goed, waar ook tal van voorzieningen uit zorg en welzijn hun uiterste best doen om de beste kwaliteit te bieden. Een kwaliteitsvolle zorgverlening betekent ook voortdurend zoeken naar verbetering: naar goed opgeleide medewerkers, een up-to-date infrastructuur, de beste technologie, efficiënte zorgprocessen. Het zijn zaken, innovaties die de zorg beter, efficiënter en vooral menselijker maken.
Dat er heel wat fantastische ideeën zijn, oplossingen voor kleine of grote problemen, lokaal of op Vlaams niveau daar zijn we rotsvast van overtuigd.

Tijdens onze eerste editie van de Zorgvinding ontvingen we immers niet minder dan 92 zorgvindingen.  De laureaten zijn momenteel volop bezig met het realiseren van hun Zorgvinding.

Wil jij ook jouw zorgvinding laten zien én realiseren? Doe dan mee met onze Zorgvinding 2018. In4care kan je helpen om deze innovaties zichtbaar te maken, delen en vooral een hefboom creëren door enerzijds een financieel duwtje in de rug, anderzijds door de juiste mensen en middelen bij elkaar te brengen om zo de zorgvinding ook effectief te realiseren, verbeteren of op te schalen.


Wie kan meedoen?

Enkel zorgleden van IN4CARE kunnen meedingen naar de Zorgvinding 2018. Bedrijfsleden kunnen eveneens indienen, maar altijd samen met één of meerdere zorgleden.

Wanneer?

Indienen kan t.e.m. 30 september 2018.
Laureaten worden bekend gemaakt op 7 december 2018 tijdens het In4care Winter Event "Aspire" in Antwerpen.

De prijs?

We verdelen in totaal €50.000 over 10 laureaten!

1 ontvangt € 10.000
1 ontvangt € 7.500
3 zorgvindingen ontvangen elk € 5.000
5 zorgvindingen ontvangen elk € 2.500

Dan is er nog een publieksprijs ter waarde van €5.000

De laureaten ontvangen niet alleen de nodige visibiliteit en een financieel duwtje in de rug. IN4CARE biedt daarenboven actieve ondersteuning om de zorgvinding te realiseren. IN4CARE zal hiertoe de juiste mensen en middelen bij elkaar brengen.

Hoe kan je meedoen?

Bezorg ons een korte videoboodschap / film van maximum 120 seconden waarin je je zorgvinding voorstelt.

Klik hier en bezorg ons meteen je zorgvinding