Project Theomatik: Wedstrijd

Project Theomatik: Wedstrijd

Heel wat mensen hebben het moeilijk om zelfstandig te eten omdat ze slechts één hand/arm kunnen gebruiken. Yoghurtpotjes of botervlootjes openen, boterhammen smeren en snijden gaat dan moeilijk. De Theomatik , oorspronkelijk een uitvinding van vrijwilliger Theo Willen uit Jessa ziekenhuis, helpt daarbij.

Het aparte bord past op het dienblad. Het dienblad bevat spievormige openingen, waarin alle producten passen en geklemd blijven. Hierdoor kunnen de producten éénhandig geopend worden. Het wegneembaar mes kan alle zakjes van suiker, thee en beleg openen. Bovendien is de Theomatik stapelbaar voor logistiek gemak.

In4Care zorgt ervoor dat innovaties sneller bij onze zorg -en welzijnsleden komen.Daarom hebben we nu exclusief voor onze In4careleden een wedstrijd waarbij we 10 exemplaren van de Theomatik kunnen schenken (1 per organisatie).

Wat moet je doen?

Vul via deze link het ‘Inschrijvingsformulier’ in en geef aan waarom of voor wie je graag een exemplaar van de Theomatik zou hebben.
•Op vrijdag 4 mei hoor je of je bij de gelukkigen bent.
•Deze wedstrijd eindigt op 30/4/2018
•Wedstrijd onder voorwaarden. Maximaal 1 Theomatik per In4Care lid.

Uiteraard kan je ook al één of meerdere exemplaren van de Theomatik bestellen en wel met een extra In4care-korting van 2,5€ op de normale prijs, via deze link .