In4care zet schouders onder starter Attractive2wear

In4care zet schouders onder starter Attractive2wear

Stop met trekken en sleuren aan kledij, ga niet voor de 'sportlook' of 2 maten groter, maar laat de persoon met dementie of een andere zwaar zorgbehoevendheid in zijn/haar comfort, waardigheid en identiteit tijdens het aan- en uitkleden in bed. 

Attractive2Wear zorgt voor aanpassingen aan de eigen kledij van de persoon met dementie. Zo kan een prikkelaangepaste, manipulatie arme en ergonomisch verantwoorde zorg gerealiseerd worden!

Na een succesvolle testfase in diverse woonzorgcentra tijdens de zomermaanden zijn we klaar voor een volgende stap.

We willen graag aan onze leden als eerste de kans geven om de aangepaste kledij van Attractive2wear uit te proberen. In4care geeft daarom aan 5 woonzorgcentra de mogelijkheid om helemaal gratis een demopakket te ontvangen. 

Dit pakket omvat een doorgevoerde aanpassing aan een broek,  onderhemd, hemd en rok. Het enige wat jullie als leden dienen te voorzien, zijn de desbetreffende kledingstukken die door Attractie2Wear zullen aangepast worden.

Daarenboven zal Attractive2Wear in de woonzorgcentra die een demopakket mogen ontvangen zorgen voor een infosessie ter plaatse om het werken met deze aangepaste kledij verder toe te lichten en te demonstreren.

Een gratis demopakket van Attractive2wear ontvangen? Contacteer ons!

www.attractive2wear.be