Lancering online community: In4care Inside

Lancering online community: In4care Inside

Het is één van de doelstellingen van In4care om zoveel mogelijk mensen/leden bij elkaar te brengen om samen innovaties te realiseren op de werkvloer. Dit doen we door het organiseren van heel wat events (inspiratiesessies, leadership meetings e.d.). Maar anno 2018 mensen fysiek bij elkaar brengen is zeer tijdsintensief en praktisch soms moeilijk in te plannen in de al drukke agenda’s.

Daarnaast is het dan ook maar één moment om de zoveel weken/maanden,...en wat met alle vragen, thema's die tussenin komen opduiken?

Hoe zorgen we er toch voor dat onze leden, vragen en antwoorden kunnen delen, in contact komen met elkaar en met starts-ups, ondernemers,…

We zijn met volgende oplossing gekomen: een online community voor in4care leden (als onderdeel van “In4care Inside”).

Een plaats waar iedereen die meer willen weten over, vragen heeft of gepassioneerd is door innovatie elkaar kan vinden. Zowel voor zorg -en welzijnsorganisaties, als voor starters/ondernemingen (opgelet: members only!).

Heel gebruiksvriendelijk én 24/24u toegankelijk. Onder de deskundige maar tot een minimum beperkende moderatie van het In4care-team. 

Hieronder de link naar ons discussieforum, je kan zelf registreren en dan starten maar!

Na registratie (bovenaan) kan u het forum betreden en berichten lezen, aanmaken en beantwoorden. Gelieve te registreren onder uw eigen naam en niet in naam van de organisatie.

Na registratie ontvangt u een bevestigingsemail.

Vragen, verzoeken en/of suggesties zijn welkom op het sub-bord: “Feedback Welkom” of op info@in4care.be