Happy Aging

Happy Aging omvat alle activiteiten rond ouderenzorg die ondernomen worden vanuit In4care vzw. Daarnaast beschikt Happy Aging over een omvangrijke zorgproeftuin.

Innovatie als antwoord op vergrijzing


In4care en Happy Aging slaan de handen in elkaar. Sinds 1 januari 2020 zijn de activiteiten en de proeftuinwerking van Happy Aging geïntegreerd in In4care.

Voor zorgactoren, bedrijven, overheden en kennisinstellingen is het niet altijd even makkelijk om door de bomen het bos te zien, om met de juiste mensen in contact te komen, beloftevolle innovaties te vinden, uit te testen en in de praktijk te brengen. Door de sectorspecifieke expertise van Happy Aging in ouderenzorg in te bedden in een breder zorgnetwerk, willen we de versnippering in het zorglandschap tegengaan. Met gebundelde krachten kunnen we meer impact creëren, en kunnen we ervoor zorgen dat innovaties sneller bij de zorggebruikers geraken en geïmplementeerd worden.

Happy Aging werd in 2008 - met ondersteuning van provincie Limburg, UHasselt en VKW Limburg - opgericht en groeide de voorbij jaren uit tot een referentie in zorginnovaties rond gezond ouder worden. Vanuit de Limburgse health & care incubator BioVille geeft Happy Aging een boost aan gebruiksgerichte innovaties in de ouderenzorg. Enerzijds door het initiëren van boeiende samenwerkingen en de organisatie van inspirerende events. Anderzijds faciliteert Happy Aging met haar proeftuin een interactieve real-life testomgeving voor bedrijven en (zorg)organisaties die een vernieuwend antwoord willen bieden op de huidige en toekomstige noden van ouderen en zorgprofessionals. 

Odoo tekst en afbeelding blok

Wat doen we?

Happy Aging brengt bedrijven, zorgorganisaties, kennisinstellingen, beleidsmakers, eindgebruikers en internationale partners samen rond innovatie in de ouderenzorg.

HAPPY AGING PROEFTUIN


Ben jij een bedrijf, zorgorganisatie, kennisinstelling of beleidsmaker met focus op gezond ouder worden?  Verken samen met ons nieuwe trends en ideeën of test jouw innovatie uit in onze Happy Aging Proeftuin.      


 


n snel Happy Aging Member.

HAPPY AGING EXPERTEN 


Happy Aging is er niet alleen voor jou, maar vooral door jou. Onze bruisende community van Happy Aging Experten bestaat uit 50-plussers, mantelzorgers en zorgprofessionals.

Zij hebben een belangrijke stem in de ontwikkeling van innovatieve producten en diensten. Waarom? Omdat wij denken dat innovaties enkele een succes kunnen worden, wanneer ze aansluiten bij de wensen en noden van de gebruiker. En wie is er immers meer Expert in ouder worden dan u als 50-plusser?